Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @thorgoth: To mnie właśnie totalnie zaczęło zastanawiać, jak od razu bym zerwał kontakt z taką osobą, chyba, że znajomy miesza strasznie bo ogólnie to ten mój znajomy to przegryw życiowy, gdzie akceptował w byciu w wolnym związku, w sensie jego dziewczyna się ruchał z kimś innym, a on to akceptował i jeszcze kiedyś nagadał o poprzedniej osobie z którą się spotykałem. Ale jest jeszcze jedna
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Prawda może być gdzieś pośrodku bo raczej gdyby to były same kłamstwa to nie jechałaby z nią do Włoch. Może miała pare przelotnych romansów jak każdy. A co do gadania kolegi przegrywa to pewnie podkoloryzowane o 200% bo po prostu zazdrości. Ja bym się tym nie zadręczał jakoś bardzo ale oczywiście byłbym czujny i obserwował jak się zachowuje w towarzystwie innych facetów.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Dezyderiosh: Też mnie to zastanawia. Koleżanka wszystkim nagadała jaka ona to nie jest. Wszyscy moi znajomi właśnie myślą tak jak koleżanka powiedziała, moja dziewczyna udaję, że nic się nie dzieje.

Na moją argumentację, że to toksyczna osoba to tylko kwitowała, że jest śmieszna i ogólnie to nie chce poruszać tematu.

Ogólnie dobre 10 lat temu na studiach, jak byłem w związku, ktoś powiedział, że byłem w klubie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie powinna w ogóle chcieć jechać bez Ciebie taka idea związku że się nie wyp@dala na wakacje bez Ciebie żeby nie robić okazji do skoku w bok. Także wiesz co dalej z nią zrobić.

@kabotyno A Ty p@lisz wiedząc lepiej od kolegi czy zazdrości czy mówi prawde nie? Taka wasza zas@rana różowa solidarność
  • Odpowiedz