@krystekw2: Wiesz że miejsc się nie rezerwuje na cmentarzy tylko przydziela je zarząd cmentarza ? ale co może wiedzieć wykopek z mleczakami jeszcze w żuchwie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pendulum1337: a wiesz że za odpowiednią opłatą masz możliwość zarezerwowania miejsca, w którym chcesz zostać pochowany? ale co może wiedzieć wykopek z bólem kręgosłupa?
Czaicie że mam dłużej konto na Allegro niż 3/4 specjalistów z Wykop.pl ?
@Pendulum1337: Nie miałeś na myśli że twoje konto na lolegro jest starsze niż 3/4 specjalistów z Wykop.pl? Moje konto za to zbliża się do średniej tagu # programista15k xD
@Poldek0000: aaaa to teraz już nie przychodzi? To jak weryfikują nowych użytkowników?
Ja konto na wykopie założyłem chyba w 2006 roku. Ale za nic nie pamiętam loginu, muszę sprawdzić na jakimś starym śmieciowym mailu, ciekawe czy jest aktywne / dostępne dalej. Mam wrażenie, że duża część aktualnych użytkowników w 2006 dopiero się rodziła :D
Czaicie że mam dłużej konto na Allegro niż 3/4 specjalistów z Wykop.pl ?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Bez tytułu
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-08-19 095904
Pobierzale co może wiedzieć wykopek z mleczakami jeszcze w żuchwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A pamiętasz jak z Allegro przychodził list z potwierdzeniem założenia konta? I feel old now.
@ShpxLbh o szacuneczek !
ale co może wiedzieć wykopek z bólem kręgosłupa?
źródło: allegro
Pobierzźródło: alleg
Pobierz@Pendulum1337: Nie miałeś na myśli że twoje konto na lolegro jest starsze niż 3/4 specjalistów z Wykop.pl?
Moje konto za to zbliża się do średniej tagu # programista15k xD
źródło: lolegro
Pobierzźródło: temp_file4171753959023973179
PobierzMyślałem że ja dosyć dużo zamawiam, ale pozamiatane xD @Jelen_Szlachetny
źródło: Screenshot_2024-08-19-11-34-47-986-edit_com.kiwibrowser.browser
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: obraz
PobierzJa konto na wykopie założyłem chyba w 2006 roku. Ale za nic nie pamiętam loginu, muszę sprawdzić na jakimś starym śmieciowym mailu, ciekawe czy jest aktywne / dostępne dalej.
Mam wrażenie, że duża część aktualnych użytkowników w 2006 dopiero się rodziła :D
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz