Aktywne Wpisy

ibleedforyou +943
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

Nawet w nocy +20
Jprdl
źródło: IMG_0585
PobierzJako osoba która ma wagę w normie, a może nawet parę kg za mało to mi źle się śpi jak na zewnątrz temperatura nie spada poniżej 20 stopni
Mam nadzieję, że nie jesteś hipokrytą i w zimie ogrzewania też nie włączasz
Ja wygladam jak adonis i tez sie pocę, ale lubie lato i dlatego tak pisze. Bojówka lata here.
@Smartek: nie każdy może zamontować klimatyzację. Po pierwsze potrzeba zgody wspólnoty, a po drugie wynajmując mam zasponsorować klimatyzację? xd
@Sarza01: to współczuję małego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1200px-Adonis_Thorvaldsens_Museum_-_%28zoom%29
PobierzI na co się badać? Organizm człowieka z naszej strefy klimatycznej nie jest przystosowany do spania podczas nocy tropikalnych. Poza tym błędnie zakładasz ze jak coś jest u Ciebie to powinno być dokładnie tak samo u innych
Ależ oczywiście, że będzie włączał. Już za 2 miesiące kaloryfer xD
Akurat zdarzało mi się spać pod namiotem, 16 stopni to zimno do spania? Wtedy właśnie dobrze się śpi. Nawet jak w letnie noce temperatura spada do 12-15