Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim po co utrzymywać kontakt z niedojrzałą piczą, która ryje ci banię i czerpie z tego przyjemność zamiast skupić się na tej, której faktycznie na tobie zależy?
Dorośnij i naucz się, że toksycznych ludzi się unika dla twojego własnego dobra, albo "learn the hard way" i skończysz jako emocjonalny wrak, z którym będzie robiła co chce, a jak jej się znudzisz to cię pieprznie w kąt i jeszcze dla rozrywki zatruje
  • Odpowiedz
  • 167
@mirko_anonim: ona Cię nie kocha, straciła opcję zapasową i tampon. Jak jesteś chociaż trochę bystry to się odetnij od wariatki, a nie roisz sobie, że coś z tego będzie. Nie będzie. Jak tylko rzucisz tą co z nią jesteś to tamta wcześniejsza "koleżanka" momentalnie straci Tobą zainteresowanie
  • Odpowiedz
Ona chyba mnie kocha i nie wiem co już o tym myśleć.

@mirko_anonim: urażona baba to najgrosze co w życiu możesz spotkac, odetnij się od niej, zablokuj gdzie się da albo wybzykaj i poblokuj gdzie się da ;p
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zabrakło najważniejszej informacji. Ile wy macie lat. Jeśli jesteście przed trzydziestką to lepiej odpuścić, jak wyżej pisano. Jeśli jesteście po trzydziestce to spi#%$@*@j jak najszybciej. Byłeś rezerwowym inseminatorem - przynajmniej wśród moich znajomych takie związki nie wychodzą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ta koleżanka chce z Tobą teraz być bo zostałeś zwalidowany przez inną kobietę jako materiał do zwiazku. Tych historii o tym jak facet ma więcej kontaktów z kobietami po tym jak wszedł w związek jest przecież mnóstwo. Odpuść te koleżankę i skup się na tej, którą naprawdę dala Ci szansę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): > Ona chyba mnie kocha i nie wiem co już o tym myśleć
Nie, nie kocha cię. Byłeś we friendzone z którego się wyrwałeś więc włóczył się jej panic mode i chce Cię tam z do tego friendzonu zaciągnąć.

Olej ją i bądź szczęśliwy z aktualną dziewczyną. Ta poprzednia miała swoją szanse i nie skorzystała.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Przestałem czytać po 3 zdaniu, w którym piszesz, że laska, z którą się widywałeś ci opowiadała o tym, że się kocha w 3 facetach. Mi żadna nawet koleżanka by czegoś takiego nie powiedziała, bo by od razu dostała o------l, że nie jestem kolezaneczka na takie tematy, tylko facetem. Jesteś takim tamponem stary, że szkoda gadać.

• Odpowiedz