Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +18
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

@mirko_anonim: dzięki, zastanawiałem się czy to bait i wyprowadziłeś mnie z niepewności
Skonfrontuj ją, i zrób badania, jeśli już współżyjecie.
Ja bym taką skreślił od razu.
Wszystko, ale nie mokebe i pajet.
Zostaw ją dla jakiegoś świra dla którego przeszłość nie ma znaczenia, a sam poszukaj normalnej.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja bym nie kisił.
@mirko_anonim Co to ma niby za znaczenie, czy gość był czarny czy nie? xD
@alfka: fundamentalne. Jak nie widzisz w nastawieniu wykopków nic dobrego to może od razu kup bilet w jedną stronę do jakiegoś Kongo albo innego Topinamburu? Będzie jedno zmartwienie mniej.
A nie, czekaj, przecież jest mnóstwo kciukoldów, którzy potrafiliby zaakceptować taką przeszłość swojej witaminki zwyobracanej przez asfaltów we wszystkie dziury xD Francuzi już dawno pokazali jak sobie z
@alfka: no nie wiem może nikt nie chce mieć do czynienia z różową, którą kręci rasa która jest statystycznie:
@Mentis_capta: A do tego, jak się rozstaną, to następny będzie ją musiał wziąć po p0laku. Ble,, chyba bym się porzygał.