Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +86
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
assninja +342
Po takich rolkach widać jak oni są naprawdę biedni i jak małe mają marzenia, ot największe marzenie to napchać kasę jakiemuś koncernowi żeby mieć, kilka aut i się "pokazać" XD
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
Dla mnie to na plus bo ci ludzie przyjdą wynająć ode mnie
@Kroledyp: nie wiem przygłupie czy sprzeda jak nie będzie komu, jakby to było takie proste to deweloperzy by tak nie naganiali na ten głupi program i nie najęli kilkunastu tysięcy botów do pchania jednej narracji
Ale ile można dzieki temu projektowi kasy wyprowadzic! W poprzednich rządach Tusk tak budował elektrownię atomową 8 lat, elektrowni nie ma, a pieniądze się rozeszły.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kroledyp: Czy ci gotówkowi i fundusze są teraz z nami w tym pokoju? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Klient gotówkowy to zazwyczaj ten, który sprzedał poprzednie mieszkanie i kupuje inne (np. większe). Nie sprzedałby, gdyby ktoś inny nie dostał kredytu. Są też oczywiście zamożni ludzie, szukający lokaty kapitału, ale oni raczej nie kupią 30m2 na Ursusie za milion. Ani dla siebie, ani