Aktywne Wpisy

#usa #ice #georgefloyd
Wykopki robią plaku plaku bo za oceanem na własne życzenie zginęła lesbijska poetka xD Czekam aż zrobicie protest na placu wolności w Poznaniu i położycie się na lodzie (z angielskiego - ICE) xD
Wykopki robią plaku plaku bo za oceanem na własne życzenie zginęła lesbijska poetka xD Czekam aż zrobicie protest na placu wolności w Poznaniu i położycie się na lodzie (z angielskiego - ICE) xD
źródło: IMG_7575
Pobierz
Lardor +369
W miejscach gdzie niszczą znaki wczoraj zamontowano fotopułapki, cóż #duchkrakowa nie próżnował i w tej samej nocy pozbył się tej foto pułapki. Spieszmy się kochać znaki SCT i fotopułapki bo tak szybko odchodzą [*] press F #duchkrakowa #sct #sctkrakow #krakow
źródło: 1000080880
Pobierz

źródło: 1000005232
PobierzDla mnie to na plus bo ci ludzie przyjdą wynająć ode mnie
@Kroledyp: nie wiem przygłupie czy sprzeda jak nie będzie komu, jakby to było takie proste to deweloperzy by tak nie naganiali na ten głupi program i nie najęli kilkunastu tysięcy botów do pchania jednej narracji
Ale ile można dzieki temu projektowi kasy wyprowadzic! W poprzednich rządach Tusk tak budował elektrownię atomową 8 lat, elektrowni nie ma, a pieniądze się rozeszły.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kroledyp: Czy ci gotówkowi i fundusze są teraz z nami w tym pokoju? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Klient gotówkowy to zazwyczaj ten, który sprzedał poprzednie mieszkanie i kupuje inne (np. większe). Nie sprzedałby, gdyby ktoś inny nie dostał kredytu. Są też oczywiście zamożni ludzie, szukający lokaty kapitału, ale oni raczej nie kupią 30m2 na Ursusie za milion. Ani dla siebie, ani