Anonim (nie OP): Świat nie jest dla słabych mężczyzn, niestety. Znałem typa w szkole, który normalnie klepał laski po dupie a nawet wkładał im rękę między nogi, taka zabawa. I one się z nim tak bawiły, coś tam próbowały protestować łełe, ale w mordę żadna mu nie dała. Był popularny, ludzie go lubili. I sobie wkładał łapy i tarł o krocze laski. Nikt z tym problemów nie miał, szczególnie dziewczynki, nie
@git_commit są po ślubie więc mają szansę być że sobą 50 lat. Część się pewnie rozwiedzie, część może nie, mają większą szansę na 50-lecie, niż ziomki z tagu, więc nwm o co ci chodzi xd
@git_commit przynajmniej wiedzą, że żyją, coś przeżyli i ruchali młode rówieśniczki. Zawsze lepsze to niż piwnica i kurtyzany( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Wiadomo, że małżeństwo w dzisiejszych czasach jest średnio taktyczne. Ale to trochę tak, jakby ktoś kupił auto, a ty stoisz i mówisz heh, kiedyś ci się zepsuje, j tam wolę zawsze
@git_commit: Bo człowiek pragnie tego czego nie ma, a to co ma to tego nie docenia. Twoja rada to trochę jakby rada bogacza dla biedaka, albo sytego dla głodnego.- Co z tego jedzenia, przejesz się i będziesz słaby, będzie Cię bolał brzuch a na koniec niestrawność lub zgaga. Głodówka jest zdrowsza. ( ͡°͜ʖ͡°) Pieniądze szczęścia nie dają.
Głodówka jest zdrowsza. ( ͡°͜ʖ͡°) Pieniądze szczęścia nie dają.
Bez jedzenia umrzesz, bez wrednego zrzedzacego bazyla w domu - nie ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) a pieniadze same w sobie szczescia nie daja - daja wygode (nie bedziesz chodzil glodny, masz gdzie mieszkac i w
@git_commit nwm czy my się wgl rozumiemy. Tak jak mówi @Nowystaryziel potrzeba bliskości i akceptacji jest sowa ważna do odpowiedniego samopoczucia. Jak udaje ci się raz na jakiś czas poderwać jakąś Julkę na puknięcie to można powiedzieć, se w pewnym stopniu ta potrzeba jest "odhaczona" i możesz świadomie wybrać tą opcję, zamiast dłuższych, tradycyjnych związków, ale jak za rękę nigdy nie trzymałeś to jest to trochę inna sytuacja.....
@Luke_Skywalker88 ja za reke nie trzymalem, ale poruszam sie w realnym swiecie a nie swiecie fantazji. Szans na fajny zwiazek z ladna dziewczyna nie mam. (Nie ta morda, wzrost i dynamina) Pozostaje mi zatem wybor pomiedzy kawalerstwem a chu*owym zwiazkiem z rozsadku z jakims bazylem. Wybor jest dla mnie oczywisty.
@git_commit a no to witam pana bardzo serdecznie. Też uważam, że lepiej nic niż paszczur, który tylko cię w-----a, a do tego masz w stosunku do niej pewne zobowiązania. It's over dla chłopa, więc pozostaje samotność i kurtyzany xd
Chodziło mi bardziej o to, że Chad może sobie normalnie żyć i jest to zapewne bardziej satysfakcjonujące życie, a do tego bardziej spełnione
To co opisałeś mordo to nie był epizod depresyjny, a po prostu przykre wydarzenie w życiu. Każdy ma takich mnóstwo. Epizod masz teraz, że to
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Luke_Skywalker88 wolaj za kilka lat gdy beda sie rozwodzic. Sukcesem nie jest slub tylko dozycie 50 rocznicy slubu w szczesliwym malzenstwie.
@Luke_Skywalker88: w teorii tak, ale w praktyce wolaj za kilka lat i daj znac ilu Twoich znajomych jest juz po rozwodzie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wiadomo, że małżeństwo w dzisiejszych czasach jest średnio taktyczne. Ale to trochę tak, jakby ktoś kupił auto, a ty stoisz i mówisz heh, kiedyś ci się zepsuje, j tam wolę zawsze
Twoja rada to trochę jakby rada bogacza dla biedaka, albo sytego dla głodnego.- Co z tego jedzenia, przejesz się i będziesz słaby, będzie Cię bolał brzuch a na koniec niestrawność lub zgaga. Głodówka jest zdrowsza. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pieniądze szczęścia nie dają.
Bez jedzenia umrzesz, bez wrednego zrzedzacego bazyla w domu - nie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) a pieniadze same w sobie szczescia nie daja - daja wygode (nie bedziesz chodzil glodny, masz gdzie mieszkac i w
Chodziło mi bardziej o to, że Chad może sobie normalnie żyć i jest to zapewne bardziej satysfakcjonujące życie, a do tego bardziej spełnione
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91