@mirko_anonim: człowiek daje normalne rady to go do moderacji zgłaszają, śmiechu warte. Przejdź się z nią do kościoła do może po mszy ci da xD Cnotka niewydymka.
Ale calujesz sie z nią, jesteście sami, nakrecacie sie, robisz jej reka i ona mówi nagle że nie chce czy wtf
Ręką robiłem jej dobrze raz. Jakoś po 20 minutach jak nie doszła no to znudziło mi się xd Na tym wieczór się zakończył, poszliśmy spać. Nie powiedziała
śmieszy mnie to traktowanie laski jak dziecka jakby sama nie umiała mówić co chce i czeka aż chłop zrobi krok bo przecież hehe to facet. Skąd wy te laski bierzecie że macie takie poglądy? Polecam szukać lasek powyżej 15 lat
Wykopki: Głupie Polki dają się zmanipulować przez Żydów, ja to bym się nigdy nie dał zmanipulować przez social media Też wykopki: #zydkrecikorba #p0lka #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ręką robiłem jej dobrze raz. Jakoś po 20 minutach jak nie doszła no to znudziło mi się xd Na tym wieczór się zakończył, poszliśmy spać. Nie powiedziała
@mirko_anonim
Jeśli ona leży koło ciebie, pozwoli się rozebrać i pieścić to jakie jeszcze sygnały oczekujesz?
śmieszy mnie to traktowanie laski jak dziecka jakby sama nie umiała mówić co chce i czeka aż chłop zrobi krok bo przecież hehe to facet. Skąd wy te laski bierzecie że macie takie poglądy? Polecam szukać lasek powyżej 15 lat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord