mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
sameowoce
@mirko_anonim: jak sobie pomyślę, że za dwieście tysięcy lat na papirusach będą znajdowali przepisane z kompa takie guwno to żałość chwyta za serce.
8
sols
sols
@mirko_anonim: nie każdy taki jest są 30 parolatków o mentalności tych 20latków ale są dla kobiet nieatrakcyjni bo kobiety twierdzą że to duże dzieci i mało zarabiają.
5
Average-CottonWorld-Enjoyer
@mirko_anonim: Nie obchodzi mnie kim jesteś
0
P.....l
P.....l
@mirko_anonim: e tam ja mam 25, a sam wybieram i odrzucam i starsze i młodsze, nie mam mięśni, ale mam ponad 1.90 i dobry ryj o to widocznie wystarczy
0
czescmampytanie
@mirko_anonim: przecież widać ze to bait pisany przez niebieskiego xD tak było, byłem tą króliczą dziurą redpilla xD
0
Rustyyyy
@mirko_anonim: brutalne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Mam 32 lata, z racji zawodu zarabiam 15-20k, mam swoje mieszkanie, nie jest to może jakoś bardzo dużo, ale wystarczy żeby o nic się nie martwić. Ostatnio poznałam chłopaka 20 lat i bardzo przyjemnie spędza się mi z nim czas . Ma w sobie dużo energii i radości, mogę z nim rozmawiać godzinami. Tymczasem jak spotykam typa w moim wieku, to pyta się o mój zawód i to
0
Pralko-suszarka
@mirko_anonim: skoro lubisz młodszych to raczej z tobą jest coś nie tak
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): I kolejny wpis usiłujący wmówić polskim Polakom z polskiej polski że życie kończy się na TRZYDZIESTCE
Odstrzel się chochole

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Luke_Skywalker88
@mirko_anonim jakby nie patrzeć to działa to w dwie strony - 20+ laska jednak patrzy na świat/życie inaczej, natomiast 30+ już patrzy na ustadkowania się, poważne deklaracje i inne duperele. Dlatego 28-29-30 latek, który był do bólu przeciętny i kobiety starannie zadbały, żeby nawet za rękę nie potrzymał nie powinien już wiązać się z rówieśniczką bo tylko się zawiedzie i przeżyje rozczarowanie.

Co do tego, że gość po 30+ jest już
0