Aktywne Wpisy

wjtk123 +568
Wczoraj gruchnęła wiadomość, która wywołała u mnie szok i radość: Polska negocjuje dołączenie do brytyjsko-włosko-japońskiego programu samolotu VI generacji GCAP. Oczywiście nie jako równorzędny partner, ale jako finansujący i przyszły podwykonawca. Jest to przełomowa informacja, na wielu płaszczyznach:
- Polska jako państwo zaczyna myśleć 10-20 lat naprzód,
- nie chcemy już tylko kupować gotowych produktów, ale chcemy też inwestować w najbardziej zaawansowane programy wysokich technologii,
- angażujemy się w europejskie programy zbrojeniowe.
Z militarnego punktu widzenia
- Polska jako państwo zaczyna myśleć 10-20 lat naprzód,
- nie chcemy już tylko kupować gotowych produktów, ale chcemy też inwestować w najbardziej zaawansowane programy wysokich technologii,
- angażujemy się w europejskie programy zbrojeniowe.
Z militarnego punktu widzenia
źródło: gcap
Pobierz
Drom +187

źródło: IMG_0355
PobierzMnie aż trzepie jak słyszę faceta z trzema dyszkami który używa słów typu "melanż", "zajawka", "vibe".
Podobnie wk&rwiają mnie tszirty z nadrukami u takich.
@mirko_anonim: robią to co Pańcia pozwoli - zrozum, że niewolnik (aka. "głowa rodziny") jest od zapieprzania na fabrykę a nie od realizowania swojego wewnętrznego dziecka
jakieś lego, koncerty, bmx'y czy inne wymysły to nie są opcje dla "starego konia" + te kwestie są nieproduktywne wdg. masterminda czyli laski bo nie przynoszą żadnej korzyści
ewentualnie może mu pozwolić na taki eksces raz do
@TurboDynamo: a macie akurat Wy rodzinę i dziecko? - bo to co opisał OP to dotyczy na moje WIĘKSZOŚCI kolesi a nie każdego jednego
są single, albo kolesie z normalną psychicznie laską która wręcz sama zachęca faceta do
─────────────────────
· Akcje: