Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim myślę, że faceci nie doceniają jak bardzo dla kobiet ważna jest dostępność emocjonalna. Co ci z giga chada w domu jak w jego obecności czujesz się jakbyś była sama. Stąd rodzą się patologie szukania kogoś tylko na jedną noc bo taki kamień emocjonalny na tyle wystarczy. Nawet jak brzydal, ale inteligentny emocjonalnie i już jest dla mnie 3x bardziej atrakcyjny niż najprzystojniejszy kamień.
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer ale tu akurat nie wiem czy to problem ludzi z asymetryczną twarzą czy wręcz odwrotnie. Każdy, w moim mniemaniu, normalny człowiek powinien chcieć stałej relacji. Jeżeli ktoś wykorzystuje swój dobry wygląd po to żeby móc mieć co noc inną to szczerze współczuję. Ale każdy bierze od życia co chce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: naczy ten wpis jest sensowny - a dodała go z Anonima 35 letnia księgowa Marta z licznikiem 25+ która się właśnie skapnęła po 17 latach baletów że przystojniak nie jest stabilny bo ma multum opcji xd
  • Odpowiedz
Nawet jak brzydal, ale inteligentny emocjonalnie i już jest dla mnie 3x bardziej atrakcyjny niż najprzystojniejszy kamień.

@DupaZzaKrzaka: ale napisz ile masz lat i pokaż nam swoje zdjęcie to będziemy już wszystko wiedzieć

bo wiadomo, że tak może pisać albo laska już dojrzała 30+ ALBO laska niepewna siebie z wyglądem radiowym /
Dietetyq - >Nawet jak brzydal, ale inteligentny emocjonalnie i już jest dla mnie 3x b...

źródło: akpa20240201wrampolsatjk4105-faa276f

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jaki atak personalny. Akurat nie trafiłeś, bo jestem przed 30 i nie narzekam na powodzenie. I nie odkryłeś ameryki, każdy woli być z ładnym człowiekiem. Co nie zmienia faktu, że dobieramy się mniej więcej na tym samym poziomie wyglądowym, żadna nowość. Różnica jest jedynie taka że brzydkie lasie biorą brzydkich i nie płaczą. A brzydcy faceci chlipią bo nie mają supermodelek.
  • Odpowiedz