Aktywne Wpisy
arcxa +219
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz
Owlosiaty-Dzik +233
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

#nieruchomosci #polityka
źródło: co tam w gospodarce
Pobierz@mch0588: no ma ale założenie że będą za wszelką cenę torpedować polską gospodarkę, żeby zaszkodzić rządzącym jest mocno na wyrost. Już ponoć po przegranych wyborach mieli podnosić stopy żeby zaszkodzić KO. Nic takiego nie nastąpiło
@Sabarolus: a ekonomia przestanie dzialac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak zaklada tutaj 90% ludzi..... "jak rosnie to rosnie, na huk drazyc" ;)
@Sabarolus:
https://www.gov.pl/web/rodzina/bezrobocie-w-lipcu-najnizsze-od-34-lat
Gdyby pominąć szarą strefę i rejestrujących się tylko dla ubezpieczenia byłoby w ogóle mikroskopijne
@del855: kilka lat i bedziemy mieć mijankę z najbogatszymi karajami świata ( ͡º ͜ʖ͡º) Przeciez wystarczy ekstrapolacja trendu z poprzednich 2 lat.
No i spadkowieczom jest to nie na rękę, bo wraz z pensjami oddala się wizja spadków, kiedy nowi potencjalni kredytobiorcy zaczną lepiej zarabiać i poprawiać swoją zdolność
niedawno robilem wrzutke na ten temat, do 2030 okiwamy cale UE, a za 30 lat wyprzedziemy USA :)
Tak mowia wykresy..... dowod indukcyjny najlepszy ;)
źródło: Zrzut ekranu 2024-07-27 141750
Pobierz@pysznewpierdalator: spadnie dolna połowa rynku najmu, bo wszyscy podniecają się tymi mitycznymi pozwoleniami na pracę, podczas gdy realni migranci nie potrafią nawet dobić do 100k rocznie.