Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +55
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +187

źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
Niestety już na samym początku użytkowania okazało się że urządzenie ma sporo problemów - głównie związanych z oprogramowaniem, ale wymieniłem także m.in. problem prowadnicami które czasem przeraźliwie piszczą przy wsuwaniu i wysuwaniu. Większość moich pytań została zignorowana, zamiast tego wezwano do mnie technika który, jak łatwo się domyślić, również nie był w stanie w żaden sposób pomóc mi z softwarem. Zaproponował jedynie wymianę prowadnic na nowe oraz poprosił o przesłanie do niego listy problemów żeby mógł również ze swojej strony zgłosić je do centrali.
Prowadnice zostały wymienione - piszczą tak samo, nic się nie zmieniło. Dodam że wcześniej przez wiele lat miałem piekarnik Beko za 800 zł w którym prowadnice pracowały znacznie ciszej i ogólnie lepiej XD
Do pozostałych problemów Hisense w dalszym ciągu się nie odniosło, a ponieważ od pierwszego zgłoszenia minęło już prawie dwa miesiące zdecydowałem się na wystawienie opinii do produktu zarówno na stronie Hisense jak i Media Expert. Treść opinii dodam w pierwszym komentarzu. Żadna z tych opinii nie została opublikowana, spytacie dlaczego?
- Od Hisense otrzymałem maila o treści:
No więc gdybyście faktycznie przeczytali moją opinię albo poprzedzające ją maile to może byście wiedzieli co poszło nie tak...
- Z kolei odpowiedź od Media Expert brzmiała:
Tu już ręce opadają, ta cena produktu to jakaś tajemnica? Ciekawe czy tak bardzo by wam to przeszkadzało gdyby opinia była na 5 gwiazdek.
Co do zasady staram się jakoś cywilizowanie załatwiać takie sprawy, jestem na wykopie od 16 lat i to chyba pierwszy raz jak kręcę taką aferę ale... no zwyczajnie nie chce mi się już przepychać z botami. Już przełknę to że kupę kasy wydałem na kiepski produkt, może i mogłem zrobić lepszy research, wybrać innego producenta, ale wściekły jestem o to że nawet teraz nie mogę nic negatywnego napisać w internecie żeby być może inną osobę ustrzec przed takim błędem. No więc może chociaż jak ktoś sobie poszuka na wykopie to się dowie.
Dla zasięgu taguję jeszcze #bojowkapiekarska #gotujzwykopem
źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
PobierzNiestety rzeczywistość szybko zweryfikowała mój optymizm. Niedługo po zakupie wysłąłem do polskiego przedstawicielstwa hisense długą listę problemów i pytań - na większość z nich nie doczekałem się odpowiedzi (od dwóch miesięcy!). Zamiast tego wezwano do mnie serwisanta, który (zrozumiale) nie był w
Żadnych telefonów, wszystko przez maila - poprzepychasz sie 2-3 miesiace i wyciagniesz hajs spowrotem - https://prawakonsumenta.uokik.gov.pl/reklamacja/niezgodnosc/
A potem kup jak cywilizowany człowiek samsunga czy innego bosha
Jeśli technik przyszedł an zlecenie sklepu to juz jedna próba usuniecia niezgodności miała miejsce, nadal nie działa i teraz musisz dostać hajs jesli tego zażądasz. Jeśli od
https://wykop.pl/wpis/79333457/moj-piekarnik-wyzional-dzis-ducha-i-szukam-nowego-
Na papierze ten model wyglądał super
- max temperaturę co najmniej 300 stopni (najlepiej z 350) - niestety nie mam miejsca na osobny piec do pizzy
- jakąś sensowną
@Owlosiaty-Dzik: aplikacja do piekarnika xD Do kibla też sobie zainstalowałeś? xDDDD
Korporacja napluła mi w twarz i nie ma znaczenia czy polska chińska czy niemiecka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Owlosiaty-Dzik: a to nie jest po prostu termoobieg z modniejszą nazwą? xD Kiedyś widziałem reportaż jak właśnie w USA zaczął się szał na air frayery to w sklepach szybko zamieniali w specyfikacji piekarników "fan function" na "air fry" pogrubionymi literami że to niby nowy, ekskluzywny ficzer xD
Co do naplucia w twarz jednak pełna zgoda. Trochę podziwiam fakt, że kupiłeś coś chińskiego "premium" czy chociaż w cenie "premium". Ja bym się jeszcze nie odważył. Pewnie w przyszłości nadejdzie ten moment, ale jeszcze nie dziś.