Aktywne Wpisy

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jestem_Tutaj +9
Wy też tak czasem macie że ni z gruchy ni z pietruchy wam się zanuci w głowie jakaś religijna pieśń? Np. teraz cały czas mi siedzi w głowie "chwalicie łąki umajoooone" ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file4026515285710167129
Pobierz@Niebieski40: Tego też nikt nie potwierdził xD
@Niebieski40: jakieś potwierdzenie tych słów masz?
@Niebieski40: no sprawa jest prosta, jezeli nie ma kutasa (od urodzenia) to kobieta i temat zamkniety
@Niebieski40: Otóż liczy się i jedno i drugie. Ma nie mieć ani fiuta, ani męskiego chromosomu. Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości.
Ja nie wiem - przecież lewica chyba uznaje coś takiego jak transseksualiści? Czy wracamy znowu do dwóch płci?
Dodam tylko że normalni ludzie od zawsze widzieli że istnieje coś takiego jak dysmorfia płciowa. Ta kobieta można uznać że właśnie jest takim transseksualistą (naturalnym, z urodzenia a nie jakieś lewackie obcinanie c---a czy cycków).
Jednego
Typ robi w c---a cały świat i bije kobiety na ringu, dla mnie wygryw wszechczasów
@Niebieski40 nie wierz własnym oczom, one kłamią xD
źródło: 180e097d015fadc80ff34a21fa4a78294b58ae4cb2dbe75310731e127aebaceb
Pobierz@YouCanCallMeBillieGates: czyli masz jedynie słowa kremlewa ale oburzasz się kiedy wypominam fakt że to rosyjski oligarcha?
Tacy pożyteczni idioci kiedyś nakręcali dokładnie taka sama kampanię przeciwko polskiej piesciarce.
@Deska_o0: xD
IBA zrobiła dwa testy tym zawodniczkom, oba wypadły dla nich negatywnie i zostały zdyskwalifikowane z udziału w dalszych walkach przez
źródło: Messenger_creation_c25c0aaa-bb70-4a56-8971-76adadc09f53
Pobierz@YouCanCallMeBillieGates: kremlew oraz jego pracownicy twierdzą że zrobili ale nie pokazali żadnego dowodu. Masz jakieś źródło czy dla ciebie słowa ruskiego oligarchy to dokładnie to samo co badania? Papier o dyskwalifikacji z dopiskiem o zakazie publikacji przecież opublikowali, dlaczego nie zrobili tego z wynikami badań?