Wpis z mikrobloga

w końcu liczy się czy ma siusiaka czy nie?

@Niebieski40: Otóż liczy się i jedno i drugie. Ma nie mieć ani fiuta, ani męskiego chromosomu. Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości.
  • Odpowiedz
@ukradlem_ksiezyc: nie wiem co uznaje a czego nie uznaje lewa strona i niebyt mnie to interesuje, wyjdź czasami z oblężonej twierdzy, ja przecież tylko nabijam się z hipokryzji ludzi robiących z kobiety faceta tylko dlatego ze rosyjski oligarcha tak powiedział a pożyteczni idioci nazywają jego słowa badaniami.
  • Odpowiedz
Chyba że masz coś o czym nie wie reszta świata i się podzielisz, chętnie zaktualizuje informacje

@YouCanCallMeBillieGates: czyli masz jedynie słowa kremlewa ale oburzasz się kiedy wypominam fakt że to rosyjski oligarcha?
Tacy pożyteczni idioci kiedyś nakręcali dokładnie taka sama kampanię przeciwko polskiej piesciarce.
  • Odpowiedz
czyli masz jedynie słowa kremlewa ale oburzasz się kiedy wypominam fakt że to rosyjski oligarcha?

Tacy pożyteczni idioci kiedyś nakręcali dokładnie taka sama kampanię przeciwko polskiej piesciarce.

@Deska_o0: xD

IBA zrobiła dwa testy tym zawodniczkom, oba wypadły dla nich negatywnie i zostały zdyskwalifikowane z udziału w dalszych walkach przez
YouCanCallMeBillieGates - >czyli masz jedynie słowa kremlewa ale oburzasz się kiedy w...

źródło: Messenger_creation_c25c0aaa-bb70-4a56-8971-76adadc09f53

Pobierz
  • Odpowiedz
IBA zrobiła dwa testy tym zawodniczkom

@YouCanCallMeBillieGates: kremlew oraz jego pracownicy twierdzą że zrobili ale nie pokazali żadnego dowodu. Masz jakieś źródło czy dla ciebie słowa ruskiego oligarchy to dokładnie to samo co badania? Papier o dyskwalifikacji z dopiskiem o zakazie publikacji przecież opublikowali, dlaczego nie zrobili tego z wynikami badań?
  • Odpowiedz