Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v8 czas zaczac
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy

adamsowaanon +52
Ludzie młodzi chcą mieć wszystko na już bez lat odkładania, reinwestowania,
Ja prosty imigrant w UK na tirach w 5 lat (2020-2024) odłożyłem na połowę 3 pokojowego domu. Sam, nikt mi nic nie dopłacił z rodziny. £130.000
Mógłbym kupić po 1 roku oszczędzania i płacić 2 x większą ratę kredytu ale wolałem odkładać, reinwestowac na giełdzie,i wynajmować pokój w międzyczasie.
Samochód pierwszy kupiłem w wieku 29 lat, wcześniej do pracy jeździłem rowerem i 3
Ja prosty imigrant w UK na tirach w 5 lat (2020-2024) odłożyłem na połowę 3 pokojowego domu. Sam, nikt mi nic nie dopłacił z rodziny. £130.000
Mógłbym kupić po 1 roku oszczędzania i płacić 2 x większą ratę kredytu ale wolałem odkładać, reinwestowac na giełdzie,i wynajmować pokój w międzyczasie.
Samochód pierwszy kupiłem w wieku 29 lat, wcześniej do pracy jeździłem rowerem i 3

Mam wrażenie, że swoim wyglądem przyciągam kobiety z daddy issues, to znaczy, że tylko takie są mną zainteresowane. Spotkaliście się kiedyś z takim zjawiskiem? Czy to w ogóle możliwe?
#zwiazki #tinder #badoo #daddyissues #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Veela: znam wiele, ale to starsze pokolenie
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: nie, w drugą stronę to działa zupełnie inaczej. U kobiet się to objawia zazwyczaj tym że szukają walidacji i bezpieczeństwa u faceta. Taka usilna "potrzeba" bycia kochaną połączona jednocześnie ze strachem przed odrzuceniem co skutkuje tym że takie laski często pozwalają partnerom na dużo za dużo, albo przymykają oczy na toksyczne zachowania
źródło: aXnewRV_460s
PobierzMówisz o stylach przywiązania i skupiasz się na lękowym stylu przywiązania. Daddy issues może tworzyć jak najbardziej też unikający styl przywiązania, nawet częściej, niż lękowy.