Anonim (nie OP): @kupkesobieciagne: tylko że u nas beciaki płacą za otyłe karyny 2/10 a te i tak skok w bok. Szczerze? Na miejscu takiego Ukraińca sam bym był beciakiem jeśli w zamian mam 8/10 laskę. U nas taka 6/10 w makijażu już ma ego w kosmos i wydaje jej się że fotomodelka.
Anonim (nie OP): @Mirek_Cebula: Dziwne. Polki na prawdę mają jakieś przeświadczenie o swojej wyższości i chęć "złapania" kogoś z zachodu a nie zauważyłem czegoś takiego u Ukrainek, Słowaczek, Czeszek, itd.
Na miejscu takiego Ukraińca sam bym był beciakiem jeśli w zamian mam 8/10 laskę.
@mirko_anonim: Ty chyba już jesteś beciakiem z takim mindsetem. Nie ma kobiety na tej ziemi, dla której warto być beciakiem, bo bycie beciakiem samo w sobie jest tragedią. No i beciak nie "ma" tej laski, tylko ta laska go wykorzystuje, dając w zamian nic, ewentualnie czasami usługi prostytutki.
@mirko_anonim ja ostatnio widziałem jakąś sondę w Serbii czy gdzieś tam - one tylko do swoich :) ale to my (faceci) tak rozbestwilismy je... Niestety taka prawda.
@SonidoStark: bo brali śluby w młodym wieku, u nas zwykłe rozstania par po roku zamieszkania razem nie wchodzą do statystyk po prostu
@mirko_anonim w rosji i chyba w/na ukrainie też jest naprawdę statystycznie (a nie tak jak w polsce) więcej kobiet niż mężczyzn i to one musza konkurować o chłopa. No i może mają większe parcie na jakikolwiek związek bo same nic nie znaczą tym bardziej na wsi czy
Przeważająca większość przeciętnych/brzydkich facetów, którzy mają ładną kobietę to po prostu związek na zasadzie beta płaci i to wszystko.
Ukraińcy, Ruskie to zazwyczaj cucoldy.
────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Ty chyba już jesteś beciakiem z takim mindsetem. Nie ma kobiety na tej ziemi, dla której warto być beciakiem, bo bycie beciakiem samo w sobie jest tragedią. No i beciak nie "ma" tej laski, tylko ta laska go wykorzystuje, dając w zamian nic, ewentualnie czasami usługi prostytutki.
Przecież przed wojną był u nich największy odsetek rozwodów w Europie, który osiągał w 2020 poziom 70.94%.
@mirko_anonim w rosji i chyba w/na ukrainie też jest naprawdę statystycznie (a nie tak jak w polsce) więcej kobiet niż mężczyzn i to one musza konkurować o chłopa. No i może mają większe parcie na jakikolwiek związek bo same nic nie znaczą tym bardziej na wsi czy