@Yakooo: I tu jeszcze debilu patentowy masz zdjecie tej samej osoby, ale juz bez garbienia sie ktore uwydatnia krtan. Faktycznie d------e to jablko adama ma.
@karaszer0: widze, że ty wszystkim każesz leki brać, a sam robisz w tym temacie takie chore fikołki, jakbyś był zdrowo rąbnięty ;) wpierasz wszystkim, że na 100% wiesz co jakiś XY ma gaciach, jakbyś tam był.
nie pytałbym, gdybyś nie robił tego na pełen etat, ale robisz, więc muszę zapytać...
@karaszer0 ale czekaj, uważasz że jabłko Adama to wyznacznik tego czy jest mężczyzna? XD Ktoś mi tam zarzucił o braku jabłka Adama, to luzno znalazłem zdjęcie na którym jest widoczne - tyle. Sam kojarzę babę, która miała takie coś u siebie więc no.
Co ty się tego jabłka uczepiłeś, nie widziałeś mężczyzn, u ktorych jablko adama jest uniewidocznione?
Zluzuj poślady lewaku, ja wiem że wy tam się lubicie bo zwieraczach smyrac,
@bylem-nieobecny: Czyli uwazasz, ze przykladowo ta agierka ma kutasa, ale w akcie urodzenia wpisane kobieta? W kraju gdzie ponad 99% populacji wyznaje Islam, gdzie za jakiekolwiek przejawy LGBT laduje sie w sztumie? Dodatkowo zakladasz jakis spisek, bo zeby chlop z kutasem figurowal jako kobieta od urodzenia i dodatkowo rywalizowal w tej kategorii przez cale swoje zycie to juz jakas next level odklejka.
#paryz2024
źródło: lol
Pobierz@Vinizius: ale wiesz że pani z tajwanu walczyła też w chinach i wietnamie?
źródło: 6MU0mT9
Pobierzwpierasz wszystkim, że na 100% wiesz co jakiś XY ma gaciach, jakbyś tam był.
nie pytałbym, gdybyś nie robił tego na pełen etat, ale robisz, więc muszę zapytać...
Co ty się tego jabłka uczepiłeś, nie widziałeś mężczyzn, u ktorych jablko adama jest uniewidocznione?
Zluzuj poślady lewaku, ja wiem że wy tam się lubicie bo zwieraczach smyrac,
Dodatkowo zakladasz jakis spisek, bo zeby chlop z kutasem figurowal jako kobieta od urodzenia i dodatkowo rywalizowal w tej kategorii przez cale swoje zycie to juz jakas next level odklejka.