Aktywne Wpisy

StaraJawka +18
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

Poprosił mnie żebym podpisał mu kwit o treści "oświadczam że w trakcie zatrudnienia w firmie XXX wynagrodzenia za przepracowane godziny plus premie uznaniowe i nagrody w różnej wysokości otrzymałem zgodnie ze stanem faktycznym, pit-11 za przepracowane okresy otrzymałem, potwierdzam i nie roszczę sobie z tego tytułu żadnych pretensji"
I olałem sprawę bo było to ponad tydzień temu a miałem ważniejsze rzeczy na głowie, a ten mnie straszy, że jak mu nie podpisze to skarbówka zaprosi mnie na rozmowę xd że ponoć są jakieś kontrole za rok 2021 i muszę mu to podpisać.
Problem w tym, że w 2021 miałem 4 różnych pracodawców plus praca za granicą, nie pamiętam czy wysyłał mi przelewy czy dawał gotówkę xD podejrzewam, że robi sobie jakiś dupochron.
Coś mi grozi czy podpisać mu to dla świętego spokoju? #praca #podatki #pracbaza
Jak to drugie, to sam obsrasz zbroję, jak dostaniesz list z wezwaniem na przesłuchanie w charakterze świadka.
Abyś coś podpisał, powinni podać kwoty, jak mniej więcej jest to zgodne z tym co pamiętasz to podpisz im na odpi***dol.