Aktywne Wpisy

Darknes17 +147
Chłop chciał sobie uszyć bluzę bo nigdzie idealnej dla siebie nie mógł znaleść, a teraz zmienia maszyny na przemysłowe, bo nie wyrabia z produkcją xD
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
źródło: temp_file5775170451476441091
Pobierz
Endorfinek +9
Pytanie do smakoszów metki wołowej, dodajecie jeszcze coś poza cebulą jako dodatek do kanapki?
#jedzenie #jedzzwykopem
#jedzenie #jedzzwykopem
źródło: IMG_6423
Pobierz

Ostatnie dni tak buja w górę i dół że ciężko stwierdzić co się dzieje, wydaje mi
Troszkę zbyt nerwowo jak na mój gust ( ͡° ͜ʖ ͡°) Choć też pewnie duża okazja do zarobków dla odważnych.
Nieważne jak droga spółka, i tak będą mówić, że wcale nie jest droga.
Ps. Pamiętam jak jeden wujek w Wigilię 2021 żalił się, że na blue chipach przebombonił 100 000 pln i nie wie co ma dalej robić :p Nie wiem jak to się skończyło.
Drugi wujek wtedy opowiadał, jak w 2008 roku przetańcował 15 000 zł. Starał się to ukryć przed żoną ale ona zobaczyła to na zeznaniu podatkowym :p. Od
Ale teraz mniej ludzi o tym mowi, fundamenty sie nie zmienily, nie bedzie juz pewnie 140 przez najblizszy rok ale 120-130? czemu nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego trzeba mądrze wybrać.
@tom-ek12333: Panie Tomku, proszę o przesłanie mi dokładnych dat krachów na następną dekadę, tak żebym nic nie kupował w tych okolicach. Pozdrawiam.
Jak następny z rodziny zacznie wchodzić za dwa-trzy lata dam znać.