Aktywne Wpisy

Moseva +37
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#napierala #stanowski #stonoga #kanalzero
A skonstruowane właśnie tak żeby ludzie myśleli, że głosując na opozycję to wszystko to się spełni ;) na szczęście mamy już temat za sobą i nie udało im się zmanipulować ludźmi.
Aha i to PiS wpuścił imigrantów i sprzedawał wizy, teraz musimy walczyć z Gruzinami, którzy popełniają najwięcej przestepstw. PO i obecna władza nie wpuszczają tylu imigrantów (ukrócili to) + ten “mechanizm” nie zadziałał, a
@Pan_krecik: Przecież właśnie wymieniłeś cztery.
Pytania w stylu CHCESZ BYĆ BOGATY CZY BIEDNY, w referendum kosztującym miliony to śmiech na sali, zwłaszcza sugerowanie że np. za nielegalną migrację wcale nie odpowiada pis xD
@Pan_krecik: przecież to referendum to była właśnie manipulacja.
Próbował zmobilizować ksenofobicznych, słabiej wykształconych mieszkańców mniejszych miejscowości do udziału w wyborach, łącząc je z pseudo referendum od którego nic nie zależało. Przypadkiem grupa docelowa była elektoratem właśnie tej partii.
Smaczku dodaje fakt, że PiS wpuścił rekordową liczbę nielegalnych imigrantów sprzedając wizy jak czipsy.
Napluli na ciebie, a ty krzyczysz że pada deszcz.
Pierdu... Pierdu...
Mogłeś zagłosować na KO i wypowiedzieć się w referendum.. ale powiedzieli ci że to wspiera
Dalej nawet nie czytam i nie komentuje już. Żyj w swojej bańce. Ja już któremuś z kolei wysyłałem newsy jacy to pracowici imigranci byli co PiS wpuścił.
Nie mierz innych swoją miarą.
Jak KU*WA nie wiesz!?
Inteligentny wyborca.
Nawet nie wiem kto to jest xD
Ja w przeciwieństwie żyje w realnym świecie a nie uniwersum kreowanym przez jakichś
Wyprzedaż tzw polskiego majątku i utrata kontroli nad gospodarką przez Polaków - napisane bez konkretów o jakie majątki chodzi, komu je sprzedajemy itd. Generalnie typowe granie pod emocje.
Likwidacji bariery na granicy z Białorusią i przymusowy mechanizm relokacji uchodźców to już rzecz której nie będę komentował
W jaki sposób "inaczej" chcesz zapyt społeczeństwa czy jest za podnoszeniem wieku emerytalnego?
Przygladnij się uważnie. Mój wpis nie jest komentarzem filmu.. a komentarzem do innego komentarza.
Równie dobrze mogłyby brzmieć:
1) chcesz być bogaty?
2) chcesz mieć czas i bezpieczeństwo?
3) chcesz dłużej pracować?
Tak...dorabiaj..sobie wytłumaczenie..
Wzięcie udziału w referendum w żaden sposób nie wspierało PiSu.
Co do reszty twojej odpowiedzi na temat referendum to już nie mam za dużo do dodania, poza moimi poprzednimi argumentami. Wciąż uważam że były tendencyjne z powodów które napisałem. W sumie wspomnę/powtórzę tylko że
- kwestia emerytur w ogóle nie była wspominana w debacie ani w żaden sposób procesowana przez sejm więc oczywista szpileczka w tuska i
Cytat z Wesela mówi o zmarnowanych przez głupotę szansach...nie o martyrologii.
Co do reszty też mogę jedynie powtórzyć.
Że bojkot referendum był kompletnie głupi i