Wpis z mikrobloga

@Pan_krecik: Ej, ale nie jesteś upośledzony?
Bo serio, trzeba być by nie wiedzieć że nie w 99%, a w 100% referendum było chwytem w celu poprawy wyników wyborów. Nie miało NIC zmienić, NIC zrobić, prócz propgadandy. Pytania były tendencyjne, manipulacyjne, absurdalne i nic nie zmieniające. Więc nie miało ŻADNEGO znaczenia kto głosował, na co, czy głosował. Nic to by nie zmieniło, do ncizego nie zmusiło. W Polsce najpierw powinno się zmienić konstytucję i dodać zapis
Referendum powinno obligatoryjnie zmuszać do zmian - co oznacza że powinna być NAJPIERW ustawa i nad nią powinno się głosować - ZA to wchodzi, przeciw - nie wchodzi i zakaz głosowania nad tą lub podobną przez 4 lata.
Bo te debilne pytania od PiSu nic nie wyjaśniały, nic nie powodowały, nic nie określały - czyli mogliby wszystko i nic i byłoby git.
1) Najpierw ustawa o zmianie wieku emerytalnego do 67 lat dla wszystkich (co powinno być od 5-7 lat, a 65 dla wszystkich od 15 lat już - cierpimy i to BARDZO przez to, cofnięcie wieku emerytalnego to była jedna z najgorszych i najbardziej antypolskich i szkodliwych ustaw w historii od lat 90). Powinny iść wyliczenia, powinni zakończyć budżetować i zadłużać kraj długiem ZUSu i pokazać czemu to dobre i potrzebne dla nas. A jest - każdy rozsądny to wie.
2) WYprzedaż firm - jakich? Kiedy? Dlaczego? Ustawy powinny być gotowe, wyjaśnione. Zakazać tego nie można bo w 100% będzie to potrzebne bo nie rolą państwa jest trzymanie wielu firm, a jedynie robienie prawa tak by je chronić od np zagranicznych firm. PiS wyprzedawał co ważniejsze i zamiast chronić to niszczył polskie firmy i jeszcze śmiał tak debilnie pytać o to w referendum? Śmiech na
  • Odpowiedz
Masz raz na ruski rok glos...ale nie..bo referendum..było "posowkie" xD

@Pan_krecik: Nie zarzucaj komuś że nie był na referendum jak sam nie byłeś bo wklejasz złe pytania. Na tym powinny się skończyć twoje "merytoryczne" wypowiedzi i pytania. Sam żeś 4 liter nie ruszył a teraz agitujesz, dla mnie takie sytuacje to albo z głupoty albo na zlecenie ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@aresius: Akurat byłem. Faktycznie nie pamiętam dokładnej treści.
Nawet jeśli użyto innych słów to treść została ta sama.
Oraz skutki także byłyby te same.

Zrozumiałbym gdyby ktoś stwierdził że nie ma na kogo głosować i zbojkotował wybory..
  • Odpowiedz
@Pan_krecik: Uprawiasz bezsensowną (przede wszystkim niskiego poziomu) agitację polityczną, dodatkowo udowodniłeś że nawet nie znasz pytań o których piszesz:
Byłem, zarzucam innym że nie byli ale nie pamiętam pytań jednak mam bardzo dużo do powiedzenia w tej kwestii. Nie pamiętam że była to część kampanii wyborczej włącznie ze spotami co kilka dni i zmianą pytań na jeszcze bardziej propagandowe a odpowiedź na tak zadane niekonkretne pytania nie miałyby żadnej mocy
  • Odpowiedz
@aresius: Referendum ma ZAWSZE moc prawną.

Co do zarzutów o agitację..
To agitowanie za stosowaniem rozsądku, logiki i faktów... uznaje za coś wartościowego.

Uśmiechnięta sekta do tego stopnia nienawidzi pisu że nie jest w stanie
  • Odpowiedz
To agitowanie za stosowaniem rozsądku, logiki i faktów... uznaje za coś wartościowego.

@Pan_krecik: Fakty są takie że płaczesz nad referendum a nawet do dzisiaj nie znałeś pytań. Gdzie tu rozsądek, logika i fakty? Chciałeś zabłysnąć jakimś emocjonującym słowem-kluczem i nie wyszło.
  • Odpowiedz
@ObserwatorPPR: Ogranicz aluminium. On z nich zwyczajnie zrobił Najmana w niebieskiej kurteczce pod obiektami Rakowa. Stanowski zrobił dokładnie, to co robi od lat. Rzucił baita i patrzył jak głąby się kompromitują. Synek, ty próbujesz szukać teorii spiskowej w tym, że Zbysio nie sprawdził materiałów, tylko postanowił nimi przywalić. Podbijali, to Piński czy Szalony Szczur. Ogarnij się. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Goatlord: Czyli typowa oblężona twierdza i biadolenie o lemingach/lewakach/niestety komunizmie? Mówiłem, że przekaz skrojony pod Mariuszów. Pewnie sobie teraz wali konia do pochwalnych komentarzy jak to zaorał lewactwo. Może zwalił i do twojego, przemyśl to.
  • Odpowiedz
@Logytaze: Tak wiele słów, tak mało treści.

Chłopie, znam Stano ponad 10 lat. Typek już na początku pokazuje, że Stonoga ogłosił konkurs na Lambo. Trzeba było znaleźć na niego brudy, to postanowił go wygrać. Krzysio nasrał wam na łeb, a wy nie potraficie zrozumieć, że się zbłaźniliście. Każdy to widzi. Każdy oprócz was. Więc, żyj w urojeniach, że twoje 0,0000000000001 grosza z AdSensa ma jakiekolwiek znaczenie. Teorie spiskowe, Piński, Giertych,
  • Odpowiedz
@Logytaze: A skąd pochodzi informacja? Od Stonogi! Powtarzasz narrację: Giertycha, Pińskiego, Stonogi, Pietrasa, Piątka. Winszuję raz jeszcze! xDDDDDDDDDDD

Nie chodzę na wybory od lat. Gardzę wami pisiory i platfusy. Nie wciągniecie mnie w swoją wojnę. Ojczyznę mi rozwalacie i rozkradacie. Ha tfu na was! To wy jesteście sektą! Wszyscy wy! Krasowski w swojej trylogii politycznej dobrze to opisał.

PS. Pan Krzysiu robi brum brum ( ͡º ͜ʖ͡
Goatlord - @Logytaze: A skąd pochodzi informacja? Od Stonogi! Powtarzasz narrację: Gi...
  • Odpowiedz