✨️ Obserwuj #mirkoanonim Co zrobić? Baba chce jechać na jakieś all ekskluziw teraz na byle co i jak najszybciej, bo gonią ją z urlopem i ma czas tylko do końca sierpnia na wyjazd. Ja nie lubie all i siedzenia bez sensu przez tydzień. Moja propozycja byla ogarnac sobie cos samemu ale ona nie chce, albo jak cos fajnego imo znajde to termin jej nie pasuje. Jej propozycja to jechanie na jakies byle jakie all, czy nawet same sniadania w cenie kosmicznej bo srodek/koncowka sezonu i jeszcze tam zwiedzanie za dodatkowa kase. Inny pomysl moj taki byl ze niech wezmie kolezanke i jedzie gdzies sobie odpoczac i tyle a ja pojade gdzies pozwiedzac bo mnie inne wakacje nie interesuja. Ale ona nie chce, bo chce ze mna. No i badz tu czlowieku madry... #zwiazki #podroze
@mirko_anonim: współczuję. Jakbym miał siedzieć na All przez.tydzien albo płacić za wycieczki autokarowe na jakieś atrakcje, przepłacone, przegonione i z jakism obymi ludźmi z hotelu to bym wolał nie jechać
Jej propozycja to jechanie na jakies byle jakie all, czy nawet same sniadania w cenie kosmicznej bo srodek/koncowka sezonu i jeszcze tam zwiedzanie za dodatkowa kase
No i co Ci nie pasuje w tym, żeby wziąć hotel ze... śniadaniem? To przecież otwiera drzwi do racjonalnych kosztów i spełnienia Twoich wymogów wycieczki, żeby pozwiedzać. I jakie "zwiedzanie za dodatkową kasę"? To zwiedzanie na miejscu jest zwykle za darmo czy będą
Anonim (nie OP): A gdzie byliście na wakacjach poprzednio? Wg twoich zasad czy jej? Dogadaj się z nią, że ok, teraz niech będzie to all, ale następnym razem ty wybierasz i spokój. Ja tak ze swoją robię xd
#kanalzero Ludziom chyba znudził się dobrobyt i tęsknią za Polską 2004 z 20% bezrobociem i patologią na każdym winklu. Ciężko uwierzyć że Ludwiczek i Jaszczur z mema stają się w ogóle jakąś opcją xD Generacja Z zaaplikuje nam ciężkie czasy.
Co zrobić? Baba chce jechać na jakieś all ekskluziw teraz na byle co i jak najszybciej, bo gonią ją z urlopem i ma czas tylko do końca sierpnia na wyjazd. Ja nie lubie all i siedzenia bez sensu przez tydzień. Moja propozycja byla ogarnac sobie cos samemu ale ona nie chce, albo jak cos fajnego imo znajde to termin jej nie pasuje. Jej propozycja to jechanie na jakies byle jakie all, czy nawet same sniadania w cenie kosmicznej bo srodek/koncowka sezonu i jeszcze tam zwiedzanie za dodatkowa kase. Inny pomysl moj taki byl ze niech wezmie kolezanke i jedzie gdzies sobie odpoczac i tyle a ja pojade gdzies pozwiedzac bo mnie inne wakacje nie interesuja. Ale ona nie chce, bo chce ze mna. No i badz tu czlowieku madry...
#zwiazki #podroze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: niech im powie żeby się w dupę pocałowali, nie ma takiego zapisu w kodeksie pracy, żeby mogli coś takiego wymusić
No i co Ci nie pasuje w tym, żeby wziąć hotel ze... śniadaniem? To przecież otwiera drzwi do racjonalnych kosztów i spełnienia Twoich wymogów wycieczki, żeby pozwiedzać. I jakie "zwiedzanie za dodatkową kasę"? To zwiedzanie na miejscu jest zwykle za darmo czy będą
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta