Aktywne Wpisy

uncle_freddie +428
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +265
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Viado: Bzdury. przez ponad 30 lat życia raz byłem za granicą, wydałem na to może max 1k. Siedzę w PL a
@Wixonejo: Wybacz, mówiłem o mieszkaniach pod Warszawą, nie wiem jak tam sytuacja pod Wrocławiem. Ale z ciekawości spojrzałem, w granicach 50 minut dojazdu do Wrocka (centrum) masz np. Środę Śląską, a tam np. takie mieszkanko:
https://www.otodom.pl/pl/oferta/bez-prowizji-3-pokoje-2-lazienki-strych-1-pietro-ID4rRpu
Nie będę wnikał w układ czy stan, ale skupię się tylko na metrażu bo ten podałeś. Tu masz 66m2 i możliwość dodatkowych 50m2 na poddaszu za śmieszne pieniądze.
@Wixonejo: Spora, ale swoje w Warszawie wyjeździłem, dobre 7-8 lat autobusami zanim kupiłem samochód XD
Równość szans a nie równość wyników
Oczywiście wakacje 3x w roku i codziennie kawa że Starbucksa.
Mój znajomy jakoś umiał sobie kupić mieszkanie z pomocą kredytu, a zarabia niecałe 6000zl. Tylko kwestia jest taka, że nie marnuje kasy na pierdoły
@damienbudzik: kazdy mój znajomy (singiel lub para), który pracował nie wydawał kasy na imprezy, podróże i sushi na mieście w wieku 30-35 ma już spłacone mieszkanie. Na wiecznym wynajmie jęcząc na opresyjne państwo nawet pomimo dobrych zarobków siedzą tylko
Prawie co tydzień gdzieś wyjeżdżał, jak jakaś nowa knajpa się otwierała w mieście to musiał ją wypróbować, do tego miał drogie hobby, oczywiście auto w leasingu, najnowszy iPhone, iPad, MacBook.
Jeszcze rozumiem ludzi, którzy mało zarabiają