Aktywne Wpisy

annlupin +22
wgl jakie filmy na walentynki najlepiej

Iudex +72
O esuu, rzadko tramwajem jeżdżę i zapominam, że w cenie biletu jest kino darmowe xD
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność

Jeśli tak, to po co zmieniać? Można na takiej zmianie nieźle się przejechać.
Zarabiasz dobrze, jak na polskie warunki, czy naprawdę potrzebujesz więcej pieniędzy?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Spawacz? Całkiem spoko pomysł, tylko ciekawe jak wygląda kwestia wynagrodzenia dla osób bez doświadczenia...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Dwa, skup się na swoimi otoczeniu - jakie skille możesz wymaxować na swoim stanowisku, jaka szansa awansu, zmiana stanowiska wewnątrz firmy, ew. to samo stanowisko ale w innej firmie za więcej. A żonka co robi? bo wygląda na to że tylko ty się martwisz o hajs i chcesz wypruwać żyły
────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@pianinka: w sensie wymaga to 10 lat studiow? Ilosc ludzi po 40 na medycynie wynosi