Aktywne Wpisy

vladi_putin +38
Czy jest jakiś inny samochód który jest obecnie bardziej wieśniacki niż cupry? Większe ciary żenady wzbudzają chyba tylko chińczyki na drogach
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: IMG_1499
PobierzMirki i mirabelki mam pytanie z kategorii #zwiazki. Czy macie czasem taką myśl, że gdyby partner/ka zarabiali więcej to wasze wspólne życie mogłoby być trochę bardziej satysfakcjonujące? Pytam z prostego powodu - moja #rozowypasek często sobie marzy i powtarza "Chciałabym mieszkać w domu", "Chciałabym pojechać do miejsca X", "jakbyśmy mieli rodzinne auto to byloby łatwiej" itd itp. Tymczasem nasze realia są takie, że mieszkamy sobie w niewielkim

sobie zaplanuj wyjazd zagraniczny, albo przestać wchodzić do neta na kilka godzin dziennie i zacznij realizować jakiś swój projekt nawet jeśli ma być to budowa karmnika
@johann_10 byku ale ja zdaje sobie sprawę że związek też by mnie wykończył swoją rutyną
──
Ty lubisz wygodne i spokojne życie ale zwyczajnie sobie fantazjujesz o innym świecie - oczywiście może Cię i to nudzi ale nie masz takiej inwencji i polotu żeby zgasić ten wykop i kompa i ZARYZYKOWAĆ cokolwiek
więc nie marudź tylko koszulę prasuj
ja też mam podobnie jak zapewne Ty i OP tj. lubię np. te podróże i zapędzam się w nich coraz dalej a czasami sobie myślę jakby to było podróżować 3 miesiące po Azji albo pracować zdalnie z Hiszpani.
Finalnie tego jednak nie robię ... bo lubię już
@Zenzenzen: Jak zawsze czytanie ze zrozumieniem leży.
Śmiejemy się z wpisania jako pasji, hobby 'podrózowania' a jedyne co robi taki człowiek to leży do góry bruzchem w hotelu albo wygrzewa się na plaży. Nie ma nic złego w takim wypoczynku, ale nie nazywaj siebie wyzwolonym, objawionym pasjonatem podróżnictwa który dzięki temu ma lepiej wykształcony światopogląd i mózg niż inni xD Bo tak wygląda 90%
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Zenzenzen: To działa do momentu, kiedy do świadomości nie dotrze, że każdy cel jest z gruntu rzeczy pozbawiony sensu i płytki jak wszystko w kontekście unicestwienia, które każdego czeka. To życie to bal na Titanicu bez szans na wyjście z niego cało. Jak już dotrze, że to wszystko o dupę potłuc to dalej można się cieszyć z rzeczy, które wymieniasz,