Aktywne Wpisy

opinel +55
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
AmarenoMORENO_00 +125
Obawiam się , że niebawem trzeba będzie s--------ć z Polski ale już nie przez kijowe ZAROBKI lecz przez p----------e CENY rodem z p---y...
#takaprawda #zalesie
#takaprawda #zalesie
źródło: temp_file6802860228914502483
Pobierz

sobie zaplanuj wyjazd zagraniczny, albo przestać wchodzić do neta na kilka godzin dziennie i zacznij realizować jakiś swój projekt nawet jeśli ma być to budowa karmnika
@johann_10 byku ale ja zdaje sobie sprawę że związek też by mnie wykończył swoją rutyną
──
Ty lubisz wygodne i spokojne życie ale zwyczajnie sobie fantazjujesz o innym świecie - oczywiście może Cię i to nudzi ale nie masz takiej inwencji i polotu żeby zgasić ten wykop i kompa i ZARYZYKOWAĆ cokolwiek
więc nie marudź tylko koszulę prasuj
ja też mam podobnie jak zapewne Ty i OP tj. lubię np. te podróże i zapędzam się w nich coraz dalej a czasami sobie myślę jakby to było podróżować 3 miesiące po Azji albo pracować zdalnie z Hiszpani.
Finalnie tego jednak nie robię ... bo lubię już
@Zenzenzen: Jak zawsze czytanie ze zrozumieniem leży.
Śmiejemy się z wpisania jako pasji, hobby 'podrózowania' a jedyne co robi taki człowiek to leży do góry bruzchem w hotelu albo wygrzewa się na plaży. Nie ma nic złego w takim wypoczynku, ale nie nazywaj siebie wyzwolonym, objawionym pasjonatem podróżnictwa który dzięki temu ma lepiej wykształcony światopogląd i mózg niż inni xD Bo tak wygląda 90%
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Zenzenzen: To działa do momentu, kiedy do świadomości nie dotrze, że każdy cel jest z gruntu rzeczy pozbawiony sensu i płytki jak wszystko w kontekście unicestwienia, które każdego czeka. To życie to bal na Titanicu bez szans na wyjście z niego cało. Jak już dotrze, że to wszystko o dupę potłuc to dalej można się cieszyć z rzeczy, które wymieniasz,