Wpis z mikrobloga

#wislakrakow
Nie chciałbym być na miejscu Kissa, trener chyba nie jest zadowolony:

– Próbuję zachować spokój, żeby nie używać mocnych słów, ale jedna rzecz ciśnie się na usta: odpowiedzialność. Możesz popełniać błędy, ale nie zwalnia cię to od tego, żeby przestać myśleć. Dwie żółte kartki są dla mnie nie do przyjęcia. Nie potrafię tego zrozumieć. Może trzeba zacząć treningi, grając w dziesięciu. Nie weszliśmy dobrze w drugą połowę. To jest kryminał, co zrobił Kiss, trzeba o tym jasno powiedzieć. Musimy najpierw ochłonąć, bo pod wpływem negatywnych emocji możemy zrobić jedną rzecz za dużo.

https://www.goal.pl/1-liga/kazimierz-moskal-grzmial-po-meczu-znicz-wisla-to-byl-kryminal/?utm_source=dlvr.wislatt&utm_medium=twitter
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eleganckichlopak: mam nadzieję, że nie zrobi tego co Sobol z Sapałą. Niech dostanie o------l z zastrzeżeniem że musi teraz odrobić tego minusa.

Ja osobiście nie lubię jak trenerzy boją się publicznie skrytykować piłkarzy, czasem trzeba nimi wstrząsnąć. Jeśli to jest w ramach rozsądnej krytyki, to spoko.
Dzisiaj trener miał prawo gościa skrytykować. Uryga też powinien zostać zjechany
  • Odpowiedz