Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Oprócz wystawiania się na spotkania z różnymi babkami czy np ćwiczenia rozmów - ja np do tego założyłem tindera i przez dłuższy czas chodziłem z niego na randki tylko po to aby poćwiczyć rozmowe bo byłem spierdonem xD

Potrzeba sporo szczęścia na trafienie kogoś odpowiedniego, a nie pierwszej lepszej dziury. Trzymaj się tam mordo i walcz dalej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo kobiety nie szukają kto im będzie sprzątał i gotował tylko kogoś to będzie dobrze wyglądał i dawał im emocje
A na tinderze 90% to faceci więc najtrudniejsze miejsce do znalezienia dziewczyny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Polki dzisiaj wybierają obcokrajowców traktujących ich jako wór na nasienie, ewentualnie wybierają bandytów.

Zajmij się czymś innym i znajdź szczęście gdzie indziej. Kobieta ci szczęścia nie da, te czasy już się skończyły.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja już nie wiem czy wy ludzie tak na serio piszecie czy to są baity bo komuś się nudzi i "hehe se napiszę baita na jakimś przegrywowym tagu na wykopie ale będzie beka"
Takie posty przewijają się bez przerwy, coraz trudniej mi uwierzyć że chłopy są zaskoczone tym że trudno im kogoś znaleźć, szczególnie gdy coraz więcej lat na karku.
  • Odpowiedz
@PiesekKrolowejElzbiety: ale co w tym dziwnego? Faceci którzy są ogarnięci życiowo, którzy mogliby zaopiekować się kobietą tak by jej niczego nie brakowało czesto slysza jak to kobiety narzekają ,że "ciężko jest znaleźć porządnego , ogarniętego faceta" i zaczynają się zastanawiać o co tu chodzi?
Tyle ,że już to było wytłumaczone na wykopie tysiące razy więc bez sensu jest zakładać znów ten sam temat
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale na "tinder' to Ty realizujesz z dokładnie takimi samymi facetami jak Ty + lepsza morda i wzrost to co się dziwisz

laska chce full pakiet, czyli żeby i miał te cechy co Ty i dobrze wyglądał
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @xoxoxo_oxoxox @Maxior99 uwielbiam ten tekst że kobiety potrzebują emocji xD pytanie czy mieliście doczynienia z kobietami czy małymi dziewczynkami o aparcyji karyny z żabki którą trzeba za rączke prowadzić, kupować i dawać emocje. Żadna prawdziwa kobieta nie bedzie chciała emocji bo sobie sama zorganizuje włączając film czy idąc na spływ kajakowy.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Dipolarny

Oczywiście że potrzebują. Prawdziwa kobieta sama sobie nic nie zorganizuje poza netfliksem.

Odzwierciedla to fikcja popularna wśród kobiet - męskie fantazje to zmiana świata, kobiece to wymuszona przez świat interakcja która zmienia
  • Odpowiedz