Aktywne Wpisy

Lewusx +44
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
Czoso +221
Nie mogę przestać myśleć o tym, ze o #afera #lekarz100k dowiedzieliśmy sie tylko dlatego, bo jakiś losowy twitterowicz wyciągnął publicznie dostępne oświadczenia podatkowe. I tylko dlatego sie to udało. Bo nie trzeba było bylo dostepu i narzędzi.
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
Władza miała info i to ignorowała. Serio XD
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jakby wykopki miały dostęp do danych z jakimi "zniżkami" (ładne słowo na łapówkę) kupowali mieszkania politycy
źródło: image
Pobierz

Potrzeba sporo szczęścia na trafienie kogoś odpowiedniego, a nie pierwszej lepszej dziury. Trzymaj się tam mordo i walcz dalej
A na tinderze 90% to faceci więc najtrudniejsze miejsce do znalezienia dziewczyny
Zajmij się czymś innym i znajdź szczęście gdzie indziej. Kobieta ci szczęścia nie da, te czasy już się skończyły.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Takie posty przewijają się bez przerwy, coraz trudniej mi uwierzyć że chłopy są zaskoczone tym że trudno im kogoś znaleźć, szczególnie gdy coraz więcej lat na karku.
Tyle ,że już to było wytłumaczone na wykopie tysiące razy więc bez sensu jest zakładać znów ten sam temat
laska chce full pakiet, czyli żeby i miał te cechy co Ty i dobrze wyglądał
───────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Oczywiście że potrzebują. Prawdziwa kobieta sama sobie nic nie zorganizuje poza netfliksem.
Odzwierciedla to fikcja popularna wśród kobiet - męskie fantazje to zmiana świata, kobiece to wymuszona przez świat interakcja która zmienia