Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jak dziewczyna w wieku dwudziestu kilku lat jest w miarę szczupła, a jej matka jest gruba, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że ona też będzie gruba?

#zwiazki #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Czy też będzie gruba?

• Tak 61.1% (69)
  • Nie 7.1% (8)
  • To nie ma znaczenia 31.9% (36)

Oddanych głosów: 113

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ile ty masz lat xD? Przecież to tip stary jak świat, że jak poznajesz laskę i zastanawiasz się czy brać ją na poważnie to patrzysz na jej rodziców jak wyglądają (czy przekaże dobre geny) i czym się zajmują.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @t2000: bullshit, jeśli w genach nie masz predyspozycji do bycia szczupłym to 25+ i wybije ci tłuszcz na udach, ramionach i łydkach + drugi podbródek nawet jak nie żresz i coś tam ćwiczysz. W pewnym wieku metabolizm mocno zwalnia i musisz stawać na głowie żeby wyglądać normalnie. Zresztą polki starzeją się jak chleb z biedronki i spójrz sobie na swoje koleżanki teraz vs zdjęcia jak były
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Nie wiem czy tak jest, bo czasem matka gruba, a dorosła córka chyba, albo na odwrót. Kiedyś poznałam Wykopka i on miał właśnie taką zasadę, że nie bierze pod uwagę nawet chudej dziewczyny, jeśli jej mama jest gruba, odrzucał też te z biednej rodziny, bo szukał pięknej i bogatej. Sam sobą niewiele reprezentował xd

• Odpowiedz
@mirko_anonim wg mnie nie ma to powiązania jeśli obie te kobiety nie stosują się do tych samych stylów życia. Jesli matka gotuje głównie tłusto i wszystko z mąki pszennej, a jej jedyny ruch to sprzątanie mieszkania to jeśli córka uprawia sport, odżywia się zdrowo to ryzyko jest małe. Jesli obie stosują i stosowały podobny styl życia to wtedy ryzyko jest duże
  • Odpowiedz
jeśli w genach nie masz predyspozycji do bycia szczupłym to 25+ i wybije ci tłuszcz na udach, ramionach i łydkach + drugi podbródek nawet jak nie żresz i coś tam ćwiczysz

@mirko_anonim: dopiero 10:00, a wiem ze to najbardziej bzdurna rzecz którą dziś przeczytam.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: imo ta zasada nie ma sensu. lepiej patrzeć na obecny stan i jej ogólne nastawienie do tego tematu np. co uważa o grubasach, co uważa o ruchu fat acceptance, jakie ma nawyki, jakie ma podejście do ruchu itp.

moim zdaniem, paradoksalnie to czy twoja dziewczyna się zapuści zależy głownie od ciebie. jeśli będziesz (w jej oczach) wart tego, by dbała dla ciebie o sylwetkę, to raczej o nią zadba
  • Odpowiedz
jeśli będziesz (w jej oczach) wart tego, by dbała dla ciebie o sylwetkę, to raczej o nią zadba czy to przed, czy to po ślubie

@czescmampytanie: prawda, tylko ile realnie jest przystojniakow w Polsce? Ponizej 10% strzelam, wiec znaczna wiekszosc facetow bedzie miala zony, ktore o siebie po slubie totalnie nie dbaja.
  • Odpowiedz
@git_commit: wg mnie do przystojnych mozna już zaliczać od top 20%, bo top 10% to troche za mało. do tego trzeba też dodać bogatych facetów i psychopatów (którzy manipulacjami mogą osiagnać podobny efekt). myśle ze wtedy tych facetów "z zadbanymi żonami" będzie trochę więcej. no ale co do samego faktu ze wielu facetów bedzie miała i ma żony które o siebie nie dbają to oczywista prawda, co zreszta kazdy może
  • Odpowiedz
no ale co do samego faktu ze wielu facetów bedzie miała i ma żony które o siebie nie dbają to oczywista prawda, co zreszta kazdy może sam ocenić po swoim otoczeniu.

@czescmampytanie: tez to potwierdzam po swoim otoczeniu
  • Odpowiedz