A taka była ogólnonarodowa radość, że te śmierdziele z Katowic zagrają w eliminacjach do LKE zamiast skutecznej Legii Papszuna. Typowy zespół jednego sezonu. Nie zdziwię się jak te kapcie spadną z ligi.
@Sathanas_Gloriam: tez nie bylem zadowolony, plus ten gornik , szkoda ze Jaga nie awansowala do el do ligi mistrzow ... ja pamietam jak takie jednosezonowe wystrzaly awansowaly do el. pucharow i dostawaly oklep xD
gornik musi tylko jeden dwumecz wygrac ale watpie w nich :) katowice wiadomo nie ma szans na awans
@Bielawski: no a jaka była? gdyby wziac tylko mecze od momentu objęcia Legii przez Papszuna, czyli ostatnie 15 kolejek, to przegrali punktowo tylko z Lechem
@Sathanas_Gloriam: Super skuteczna maszyna pana Marka Papszuna z taktyką 1000 i 1 wrzutki na Rajovica do porzygu i przepychania meczow dupą po 1:0 zrobiłaby na spokojnie awans do LKE. Pełna zgoda.
@Sathanas_Gloriam: to pokazuje ile znaczy dobry trenejro ;P nie jak w widzewie vukovic, majac kase dziwi mnie ze nie sciagneli trenera jagi :P albo doswiadczoneog jakiegos
@Eptu: miala hujowego trenera i hujowe pol roku. potem drugie pol roku miala super, skonczyla za plecami lecha. a koncowym rozrachunku dało to miejsce 6 z miejsca dającego spadek
#mecz
@merciless85: wredny Raków zabronił.
ja pamietam jak takie jednosezonowe wystrzaly awansowaly do el. pucharow i dostawaly oklep xD
gornik musi tylko jeden dwumecz wygrac ale watpie w nich :)
katowice wiadomo nie ma szans na awans
źródło: 1000018758
Pobierznie jak w widzewie vukovic, majac kase dziwi mnie ze nie sciagneli trenera jagi :P albo doswiadczoneog jakiegos