Aktywne Wpisy

waro +79
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
Huptys +7

źródło: obraz_2024-08-01_174933960
PobierzTo jest koles 51 lat. Turek co se przyjechal na igrzyska. Inni jjakies dowalone okulary czy inne sprzety itp a ten se tak strzelal. Wystrzelal srebro :DDDD
jak kumpel mnie w uja nie robil to musze przyznac ze mega beka :)
Na Twoim memie to chyba dwie rozne konkurencje :)
Ale ten Turek nie "se przyjechał", jest doświadczonym strzelcem i brał udział w każdej olimpiadzie od 2008. Ma wiele sukcesów na koncie, medale mistrzostw świata czy Europy, w Turcji jest od lat w topce.
https://apnews.com/article/olympics-2024-yusuf-dikec-turkish-shooter-a7890124304080a48e7ee4294004d306
@Limonene: Az musialem osobny komentarz napisac zeby nie mieszac watkow.
Absolutnie nie bylo moim zamiarem obrazenie tego kolesia. To ze napisalem "se przyjechal" to chodzilo mi o to ze po prostu wpadl jak stary wyjadacz i pozamiatal oskarkow :)
lapa w kieszeni, total wyjebongo i srebro. A ci jakies sprzety, postawy itp. A on wszedl i pozamiatal :P
@gorzki99 akurat z tego co jakiś Mirek tłumaczył to w tej dyscyplinie ręka w kieszeni to nic niezwykłego, jakoś to ułatwia postawę czy coś
@MechanicznyTurek: To powiedz to temu z lewej :)
Czyli mialem racje - akurat na tym memie to nie te same dyscypliny :)
To bylo pytanie retoryczne :P
mem spoko ale tak sie poskladalo ze jak ktos w temacie to od razu zauwazy ze cos jest nie tak. Mem dla bycia memem jest spoko.
Ale ten koles z prawej tak rozwalil system ze nie nalezy go umieszczac w memie ktory "conieco"
Tamci sluchawki, jakies specjalne okulary itp. A ten zwykle zatyczki z castoramy, okulary to pewnie do czytania.
przyszedl i rozwalil system :)
źródło: obraz_2024-08-01_211751077
PobierzAle chodzi o cos w desen: "Kiedy stary pokazuje Ci jak to sie robi" :P