Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aokx: to co może 60 latek jak się prześpi z 16 latką też ok? i nie p-----l mi że "jak da radę to ok", bo cały sęk w tym to właśnie to o czym pandora była, wpływowa/bogata osoba zawsze znajdzie naiwną/zdesperowaną dziewczynkę z problemami

i nie p-----l mi tu nie mydl oczu tylko odpowiedz: 60 lat z 16 latką też ok? bo tak samo atrakcyjna?
gdzie granica? 70 lat? 80?
  • Odpowiedz
@Aokx: to jest normalna moralność, to o czym ty mówisz to hipokryzja, nie widzisz tego dopóki ciebie to nie spotka, potem jest tylko płacz, zgryzota i poczucie niesprawiedliwości
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze:

tak, też ok. Ona myśli, że wykorzysta jego a on, że wykorzysta ją. To kto kogo wykorzysta to inna sprawa ale ona też jest zepsuta jeśli liczy się dla niej tylko hajs.

a gdzie ktoś tu o hajsie pisze? to chyba tobie chodzi o hajs jak go wszędzie widzisz.
będę nie uprzejmy, ale już widzę z jakim przypadkiem tu mam do czynienia: nie rozumiesz że ludzie mają swoje emocje,
  • Odpowiedz
@Sinti: fakt, jak były 3 lata młodsze to marzyły o tym, żeby poskakać po bogatym i wpływowym fallusie ale po 20 roku życia magicznie dostały olśnienia i już się nie dają tak manipulować xd
  • Odpowiedz