Wpis z mikrobloga

@Sinti: Nazywasz mnie debilem a nie potrafisz nawet wyrazić własnych myśli. Przecież to co piszesz nie ma sensu xd
Są 16 latki, którym zaoferujesz wszystko i nie pójdą do łóżka z 60 latkiem a są takie, którym zaoferujesz wycieczkę do 5 gwiazdkowego hotelu i wyliżą ci czekoladowe oko do czysta, że nawet wybielania nie będziesz potrzebował.
I obie mogą pochodzić z biednych, patologicznych rodzin. Wszystko zależy od tego jaki masz
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: no tak kompletnie nic nie zależy od sytuacji życiowej, kondycji psychofizycznej, stanu emocjonalnego, trzeźwości i innych czynników, ktoś po prostu jest #!$%@?ą a ktoś nie, twoja córka na milion procent by taka nie była, dobra #!$%@? wbity w ciebie widać że nic w życiu nie przeżyłeś, EOT
  • Odpowiedz
@Sinti: coś czuję, że twoja córka albo siostra wybrała takie życie i dlatego cię to tak boli.

no tak kompletnie nic nie zależy od sytuacji życiowej, kondycji psychofizycznej, stanu emocjonalnego, trzeźwości i innych czynników

@Sinti: to może wpłynąć na to czy ktoś jest #!$%@? czy nie. Ale możesz mieć zajebiste życie, dobry dom i wybrać pójście na łatwiznę a możesz być z totalnej patologii i wyrosnąć na dobra
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: mówiłem że EOT i jest EOT ale z kurtuazji dodam:

coś czuję, że twoja córka albo siostra wybrała takie życie i dlatego cię to tak boli.

nie mam córki ani siostry

czy wierzymy w jakieś stworki w niebie co nam życie układają? xd

nie wierzymy
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: nie mam córki ani siostry = nie mam z nimi zbyt wiele wspólnego, skąd mam wiedzieć co one myślą, zwłaszcza młode xDDDDD
przepraszam bardzo ale co ty #!$%@? xD
  • Odpowiedz
nie mam córki ani siostry = nie mam z nimi zbyt wiele wspólnego

@Sinti: ciężko mieć coś wspólnego z swoja córka czy siostrą jeśli jej nie posiadasz. Chyba, że pisząc nimi chodziło ci o kobiety ale w takim wypadku popracuj nad przelewaniem swoich myśli do internetu xd

przepraszam bardzo ale co ty #!$%@? xD

@Sinti: nauczysz się czytać ze zrozumieniem to ogarniesz. Nie będę ci 100 razy pisał
  • Odpowiedz
@Sinti: mnie wiek dup, które obracam nie robi różnicy. Ważne, żeby mi się podobała. Ale fakt, po ukończeniu 18 najmłodsza jaką miałem to 17 gdy ja byłem po 30 (i to mnie jeszcze oszukała bo na tinderze miała 22)
  • Odpowiedz