Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +70
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Operator_imadla +630
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
serio, wszystko co ma bardzo negatywny trend / wydźwięk tutaj - pozamiatane xDDD
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
@brazowooka_eS: jak ktoś szuka dziewczyny to raczej zaleta
Ale do społeczności per se jednak pasujesz. Bierzesz po jednym punkciku z całego spektrum i robisz projekcję na całą grupę. Więc może jednak, co złego może się stać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brazowooka_eS:
@brazowooka_eS: i bardzo dobrze, oszczędzisz przypadkowemu wykopkowi chorej psychicznie baby
@Majkel2008: ej, ale czytaj ze zrozumieniem - MIAŁAM pieseła... ehhh....
btw. dobry komentarz z tą za słoną zupą xD
Dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@brazowooka_eS: dużo to o tobie mówi xd
Czyli mogę w pełni zrzucić na pecha z lokalizacją ¯\(ツ)/¯
co do szosy max jaki latałem to s1 i zakopianka
@brazowooka_eS: grypsujesz?