@pyczasty: Już zapasowy kanał musi nieborak uruchamiać? Dokuczają mu? xD Dałem się skusić, zaryzykowałem dostanie raka i oglądnąłem gniota z "nowego kanału". Dla mnie Czepitto777 do hoboka, on się nie nadaje do wyjaśniania Ókaszka. Czika oczekuje jakiejś myśli błyskotliwej, inwencji, sarkazmu, a chłop jedzie w prymitywny sposób na knajackim free style. " U mnie nie będzie kwitów". To jak nie ma kwitów, to jest tylko kolejnym odklejeńcem z 3 kręgu
@CzikaKiri: Mam nadzieje, że ten kanał nie powstał po to by wyjaśniać siebie NA NIBY i żeby tylko łukaszek mógł z tego monetyzować. Liczę na proste środki z nutą niepewności. Publika jakaś i gawiedź powinna być i shoty robić.
Niech rewolwerowiec ma swój kawałek poletka - Łukaszek swoją kawalerię werbował latami.. To jest Young Boy ale wstrzymajmy strzelby....
Spotkanie w samo południe. Tak się sprawy załatwia. Szoterzy w rolach sekundantów.
@pyczasty: Idea pojedynków, mimo że niehumanitarna, powinna wrócić. Dawniej pojedynkowali się rycerze , a później szlachta, w dzisiejszych czasach upadku kultury powinno się zalegalizować pojedynki dla plebejuszy. Dać mauuuupom po widelcu i niech się szturchają, aż się zaciukają. Czice już "trochę" brzydnie ta patologia JuTubowa i Cyrk Grajewski, który jest też jej przejawem. Po widelcu i niech się wyjaśniają.
@mrowa84 Mróweczka, coś niewyraźnie wygląda ten jeden wpis xD "ktoś"
@pyczasty: Ludzie wielkiego umysłu pucujący się do bliskiego kuzyna australopiteka, który lekcję dobrych manier pobierał u WSW, to najśmieszniejsza rzecz jaką widziałem w życiu xD Paradne. Proszę przystopujcie może trochę, bo przepona mi nie wytrzyma.
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dałem się skusić, zaryzykowałem dostanie raka i oglądnąłem gniota z "nowego kanału". Dla mnie Czepitto777 do hoboka, on się nie nadaje do wyjaśniania Ókaszka. Czika oczekuje jakiejś myśli błyskotliwej, inwencji, sarkazmu, a chłop jedzie w prymitywny sposób na knajackim free style. " U mnie nie będzie kwitów". To jak nie ma kwitów, to jest tylko kolejnym odklejeńcem z 3 kręgu
Niech rewolwerowiec ma swój kawałek poletka - Łukaszek swoją kawalerię werbował latami.. To jest Young Boy ale wstrzymajmy strzelby....
Spotkanie w samo południe. Tak się sprawy załatwia. Szoterzy w rolach sekundantów.
@mrowa84 Mróweczka, coś niewyraźnie wygląda ten jeden wpis xD "ktoś"