Aktywne Wpisy
bulbulator90 +30
Jak sobie radzicie że świadomością, że będziecie prawdopodobnie samotni do końca życia? Że prawdopodobnie umrzecie gdzieś sami i zapomniani?
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
To, że zysk z najmu nieruchomości nie jest objęty podatkiem od zysków kapitałowych 19% to jeden z największych absurdów tego kraju kwitnącego betonem.
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha tfu na polackie gastro, w tej cenie w Mielnie mógłbym szukać najwyżej gofra…
#gastronomia #hiszpania #podrozujzwykopem #podroz #gospodarka #ciekawostki
Burger zaczyna się od 90zł
Cena margarity w pizzerni to 80zł.
Może przy Hiszpanii wypadamy nie najtaniej, ale nie mogę się doczekać aż wrócę do PL i obejm się warzyw, a później zjem na mieście dobrze i tanio bo w 60zł się zmieszcze z piciem xD
W mniejszym mieście coś takiego to podobnie, może nieco drożej. Duży kebab za 20-25 zł, cola to nawet nie mam pojęcia
@gaily: ja lubię jeszcze te wątki z polskim morzem i jęczeniem jak to tam drogo jest. Ostatnio mi się trafił as, który twierdził, że noclegi nad naszym morzem to OD 2 tys. za dobę. XD
To ja oczywiście cyk, Booking, znajduję w cenie normalnej i
Czy Hiszpanie to cwane lisy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)