Aktywne Wpisy

mirko_anonim +19
✨️ Czy brak wiedzy ogólnej w związku to norma? Ⓘ
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .

mirko_anonim +2
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

Komentarz usunięty przez moderatora
Kurtka zimowa po 4 miesiącach od zakupu się rozpruła(na szczęście dostałem zwrot -50%), nowe buty kupione za 140pln z -50% już przetarte z dziurą i bez bieżnika po 4 miesiącach od zakupu ...
W lumpie kupiłem 4 koszulki, nowe, markowe po 8 zł i wyblakłe od słońca po miesiącu i zmechcone