illaddictyou illaddictyou 28.07.2024, 09:02:51 1 + https://youtu.be/sbRXDkHS_V0?feature=sharedWiadomo że nie zastępuje to prawdziwego sprzętu ale nie taki jest cel. Myślę że to ciekawa opcja dla wielu początkujących adeptów elektroniki. Płytki do zamówienia na elecrow.#elektronika #elektronikadiy #gruparatowaniapoziomu
zetisdead zetisdead 28.07.2024, 10:43:20 via Wykop 0 + Myślę że to ciekawa opcja dla wielu początkujących adeptów elektroniki. @illaddictyou: początkujący to powinien mieć coś co nie jest podłączane do komputera, bo jeszcze puści go z dymem.
illaddictyou illaddictyou 28.07.2024, 10:48:37 via Android 0 + @zetisdead beż przesady, jakoś ja tego nie zrobiłem lata temu a miałem oscyloskop z karty dźwiękowej...
zetisdead zetisdead 28.07.2024, 10:53:44 via Wykop 1 + @illaddictyou: eeee, żebyś ty wiedział ile ja razy próbowałem mierzyć rezystancję elektrowni (na szczęście miernikiem a nie oscyloskopem).
Philosohero Philosohero 28.07.2024, 12:42:50 via Wykop 0 + @zetisdead: @illaddictyou: Aneng AOS03/ZOYI ZT703S
Wiadomo że nie zastępuje to prawdziwego sprzętu ale nie taki jest cel. Myślę że to ciekawa opcja dla wielu początkujących adeptów elektroniki. Płytki do zamówienia na elecrow.
#elektronika #elektronikadiy #gruparatowaniapoziomu
@illaddictyou: początkujący to powinien mieć coś co nie jest podłączane do komputera, bo jeszcze puści go z dymem.