Aktywne Wpisy
Montuję klamki do drzwi, ale ciężko mi wkręcać wkręty, bo klamka mi zasłania, czy elastyczny uchwyt do bitów do wkrętarki się nada, czy są jakieś inne sposoby, żeby to wkręcić bez problemu? Z lewej strony jest git, bo nic nie zasłania, ale z prawej to katorga
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
lysowsky +2
Tag marudzi, że Bois Imperial Ex to skok na kasę. Avik Absolu też nie podbił serc, nawet najbardziej wytrwałych klientów marki, dających się ... przepraszam. Bez mydła. Kukurydzian nie zawodzi i z całą pewnością jego BR540 Ex jest ogromnym hitem. Prawda? Nie. Jak to nie?
Skoro tak duże marki przepadają, tworząc flankery, to w takim razie biorę 200 zł z konta każdej drużyny i słucham Mirków. A pytanie konkursowe brzmi - która
Skoro tak duże marki przepadają, tworząc flankery, to w takim razie biorę 200 zł z konta każdej drużyny i słucham Mirków. A pytanie konkursowe brzmi - która
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
@dzem_z_rzodkiewki: i komu to przeszkadza
@kapitan-zbik-90: bo twoja mama nie miała wykopu i tiktoka
@dzem_z_rzodkiewki: ojej
@wcfilmowe: a ty od walidacji dzięki bezwarunkowej miłości małego kaszojada, którego sobie zrobiłeś bo jara cię, że ktoś jest od ciebie uzależniony
@Jestem_Tutaj: ale przyznaj się ze nie wiesz, o czym piszesz ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dzem_z_rzodkiewki: Jest na to w sumie tylko jedna metoda - bezrobocie, bieda i wielopokoleniowe rodziny w jednym, małym i ciasnym, mieszkanku.
Wtedy rodzi się dużo dzieci.
Ja wiem, że to wbrew chłopskiemu rozumowi i ankietowanym którzy twierdzą że jak para ma 10k netto na miesiąc, to im brakuje i ich nie stać
@Marysiabaton: xDDDD wasze pokrzywione pojmowanie świata nigdy nie przestanie mnie bawić xD ale czego oczekiwać po pokoleniu dorosłych ludzi walących konia do animowanych postaci xD
Z resztą, tego trzeba doświadczyć i tyle, cały świat staje na głowie i człowiek zamienia się
@wcfilmowe: czyli zgodzimy się, że kluczowe tu było twoje poczucie szczęścia. Czysty egoizm. Reszta to nieinteresujący wykopowy belkot.