Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1501
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +299
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
Dawajcie mi ten kredyt dla dużej rodziny panie Tusk, bo dzieciakom muszę dwupoziomowy apartament w centrum wrocka kupić.
Kolega wprowadził się w tamtym roku i do momentu wprowadzki wydał 230k zł za dom 100m2, działka swoja, graty do domu też na początek stare.
Jeszcze 10 lat temu standardem był dochód 700 zł na osobę, życie na granicy ubóstwa nie jest fajne.