Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście? Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡°͜ʖ͡°) Powiedzcie proszę czy udało się komuś z Was wygrać z tym gooownem chrapaniem
@voldi kurde ale on wcale nie wygląda grubo, może lekki brzuszek ale to tyle. No ale przekażę mu wszystkie Wasze porady i na pewno pójdzie do lekarza :) dzięki!:):)
@Beesly: niech idzie do laryngologa iskierowanie do szpitala gdzie leczą bezdech senny. Ja byłem,3 dni polecam Szpital Jana Pawła w Krakowie wydział pulmonologii i chorób płuc, dr Kordas.
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z Was wygrać z tym gooownem chrapaniem
#chrapanie #zdrowie #medycyna #kiciochpyta #pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora