Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nic mnie tak nie bawi jak norniki mówiące przegrywam "patrz, on jest przeciętny, a przecież RUCHA - jest w związku".

Otóż w 2024 przeciętny facet będący w związku NIE rucha.

Duża część nie ruchała nigdy od początku związku - nie zliczę ile razy po kilku piwach usłyszałem od znajomego, że jest ze swoją dziewczyną pół roku, rok albo dwa, a ona jest "niegotowa" xDDD. Dla atrakcyjnych facetów oczywiście była gotowa na trzeciej randce. Inna część czasem dostanie seks z litości, raz na kilka miesięcy. Oczywiście ona jest bierna, a całość oczywiście przy zgaszonym świetle, żeby ograniczyć jej obrzydzenie.

Związki, w których jest regularny seks, to zdecydowana mniejszość związków. Do tego oczywiście dziwnym trafem są to zwykle związki facetów dobrej jakości genetycznej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W obecnych czasach to, że facet jest w związku ABSOLUTNIE nie oznacza, że rucha.

#zwiazki #przegryw #blackpill #psychologia #seks #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #redpill #bluepill

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): .

wiesz dlaczego nie bzykają? Bo są p1zdami. I to tyle i aż tyle.

@Mezomorfix ale wiesz, że jak dziewczynie się podobasz, to ona stanie na uszach byleby tylko móc wejść na Twojego k*tasa? Samo to, że myślisz, że musisz nie wiadomo co robić i "nie być piz*ą" świadczy o tym, że nie podobasz się
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: @Runaway28 To Twoja opinia, że mężczyznom tylko na seksie zależy. Ja tam w innym towarzystwie się obracam. Mężczyźni chcą rodzin, chcą mieć z kim spędzać czas, chcą być dużo bardziej otwarci niż wobec kolegów, chcą intymności która nie tylko jest seksem, ale też innymi rodzajami dotyku. Wiele jest powodów czemu ludzie wchodzą w związki. Sprowadzać do seksu może tylko głupi wykopek
  • Odpowiedz
@KingaM: A gdzie ja napisałem, że liczy się tylko seks? Dla mnie to 20% związku. Problem jak tu jest poruszany to epidemia martwych sypialń. Mnóstwo kobiet nie odczuwa popędu seksualnego do swojego partnera lub wręcz się nim brzydzi, bo im media nagadały, że facet musi być atrakcyjny gdzie jeszcze 10 lat temu można było znaleźć dojrzałą emocjonalnie kobietę. Nie odwracaj kota ogonem.

Skoro już poruszyłaś kwestię otwartości, to ja tylko
  • Odpowiedz
@KingaM: masz konto na wykopie , więc zabardzo w innym towarzystwie się nie obracasz XD

Widzę że patrzysz na życie przez różowe okulary, rzeczywistość wygląda inaczej.
  • Odpowiedz
A wziąłeś pod uwagę, że może nie każdemu chłopowi zależy na seksie? Czy jeszcze nie skończyłeś 15 lat i hormony buzują?

@mirko_anonim: Ale uwielbiam ten argument z dupy. A wziąłeś pod uwagę że zdrowy facet ma popęd seksualny? Są ludzie aseksualni, wiadomo. Są też tacy którzy mają problemy z hormonami - nawet sami o tym nie wiedząc. No tutaj trzeba się zbadać. Ale dla zdrowego chłopa, nawet po 40 normalnym
  • Odpowiedz
Wystarczy spojrzeć na samoloty które wróciły z lotu bombowego nad Niemcami żeby zobaczyć które miejsca na skrzydłach są najsłabsze i mają dziury ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: dla mnie wygrałeś internety na ten tydzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem niestety kim jesteś ale dodaję komentarz do ulubionych
  • Odpowiedz