Aktywne Wpisy
WielkiNos +106
W Krakowie ludzie utworzyli grupę, na której ostrzegają się przed kontrolerami biletów żeby móc jeździć na gapę. Powstała też aplikacja umożliwiająca oznaczanie pozycji kanara na mapie. Osoby wyrażające swój niesmak po zobaczeniu tego są jak widać wytłumaczane.
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
viciu03 +10
Nic mnie tak nie bawi jak norniki mówiące przegrywam "patrz, on jest przeciętny, a przecież RUCHA - jest w związku".
Otóż w 2024 przeciętny facet będący w związku NIE rucha.
Duża część nie ruchała nigdy od początku związku - nie zliczę ile razy po kilku piwach usłyszałem od znajomego, że jest ze swoją dziewczyną pół roku, rok albo dwa, a ona jest "niegotowa" xDDD. Dla atrakcyjnych facetów oczywiście była gotowa na trzeciej randce. Inna część czasem dostanie seks z litości, raz na kilka miesięcy. Oczywiście ona jest bierna, a całość oczywiście przy zgaszonym świetle, żeby ograniczyć jej obrzydzenie.
Związki, w których jest regularny seks, to zdecydowana mniejszość związków. Do tego oczywiście dziwnym trafem są to zwykle związki facetów dobrej jakości genetycznej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W obecnych czasach to, że facet jest w związku ABSOLUTNIE nie oznacza, że rucha.
#zwiazki #przegryw #blackpill #psychologia #seks #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #redpill #bluepill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mezomorfix ale wiesz, że jak dziewczynie się podobasz, to ona stanie na uszach byleby tylko móc wejść na Twojego k*tasa? Samo to, że myślisz, że musisz nie wiadomo co robić i "nie być piz*ą" świadczy o tym, że nie podobasz się
Komentarz usunięty przez moderatora
Skoro już poruszyłaś kwestię otwartości, to ja tylko
Widzę że patrzysz na życie przez różowe okulary, rzeczywistość wygląda inaczej.
@mirko_anonim: Ale uwielbiam ten argument z dupy. A wziąłeś pod uwagę że zdrowy facet ma popęd seksualny? Są ludzie aseksualni, wiadomo. Są też tacy którzy mają problemy z hormonami - nawet sami o tym nie wiedząc. No tutaj trzeba się zbadać. Ale dla zdrowego chłopa, nawet po 40 normalnym
@mirko_anonim: dla mnie wygrałeś internety na ten tydzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem niestety kim jesteś ale dodaję komentarz do ulubionych