Aktywne Wpisy

KakaowyTaboret +218
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
źródło: 004fcd0b86a1771101f2c4de16a1d827dabc40a6f15bf2520c0e7a20e273be10
Pobierzskoro moja zdolność pojmowania jest znikoma to wyjaśnij, co wypis i plusy random w przeciwieństwie do innych afer ma wspólnego z listem gończym względem typa siedzącego za granica łbie? ano tak, nic, nic to nie da ale spoko,
@BigSW: Nie wnikam jakie efekty leczenia były, ale chyba mizerne.
Komentarz usunięty przez autora
@SpalaczBenzyny: tak, jest za nim list gończy, a i Interpol wydał komunikat z czerwoną etykietą - zarezerwowana dla najbardziej niebezpiecznych ludzi. Nie siedzi już w areszcie w Dubaju, w sumie to nie wiadomo gdzie on jest teraz.
@BigSW: doucz się czym jest spam. Sądząc po odzewie, nie zalicza się do tej kategorii. Po za tym, chodzi o pamięć. Tak jak memy o Jaworku. W tym przypadku słabo robić memy.
@GeDox: Nie zapominaj o tagu #zebroplusy.
@Wykopaliskasz: nie jestem Tobą, żeby do plusów konia walić
@GeDox: Masz od tego kolegę.