Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Niedługo mam wizytę do psychiatry na NFZ. Nie wiem czy jest doświadczony i ogólnie nic o nim nie wiem. Czy według was jakbym poszedł do psychiatry prywatnie z dobrymi opiniami na znany lekarz to będzie tak wielka różnica? Czy będzie tak że na poczatek jeden i drugi będzie testował na mnie reakcje na leki #psychiatria

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak idziesz do top of the top (500-600/h) to możesz być pewny że obsługa będzie na poziomie. O ile się dostaniesz, bo mam znajomego psychiatrę w Krakowie który ma takie stawki i terminy zajęte na kilka miesięcy do przodu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zależy, możesz trafić na nfz na rezydenta po 1 roku który Ci bardzo dobrze dobierze leczenie a w prywacie na chama z 30-letnim doświadczeniem, który będzie niedouczony i rozpisze gówniane leczenie. Też trzeba wziąć poprawkę że opinie wiele nie mówią, potrafiłem iść kiedyś do lekarzy innych specjalności i być kompletnie zlanym ciepłym moczem, płacąc 400 zł za 5min wizytę ze złą diagnozą i pogarszającym się zdrowiem do kolejnej. Często
  • Odpowiedz
Mój ziomek dorabiał sobie kiedyś na wystawianiu pozytywnych opinii m.in właśnie na znanylekarz także tyle warte są tam te opinie
  • Odpowiedz
Czy będzie tak że na poczatek jeden i drugi będzie testował na mnie reakcje na leki

@mirko_anonim:

A jak inaczej? Nie masz żadnych biologicznych markerów, które by udowadniały ich skuteczność, nie masz żadnego obiektywnego badania, które jest wstanie to stwierdzić.

Co więcej większość z nich nie zainteresuje się z czego wynikają twoje problemy i co może być ich źródłem, dadzą Ci plaster na ropiejącą ranę.
  • Odpowiedz