Aktywne Wpisy
Agresywna_Szyba +194
#6poziomraka, cala historia.
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
#motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pierwszysamochod
@telemach20: rozumiem że urodziłeś się z tą wiedzą xD
1. musisz go zarejestrować w urzędzie
2. opłacić podatek PCC w skarbówce
3. zainteresować się do kiedy jest ubezpieczenie i wrazie W ubezpieczyć
4. zobaczyć do kiedy ma przegląd w wrazie W zrobić go na SKP
@darek-jg: Dał linka z fajną instrukcją.
Jak bedziesz mial wątpliwości to w urzędzie komunikacji podpowiedzą, zasadniczo na codzień maja styczność w ludźmi, którzy zalatwiają takie sprawy pierwszy raz. Jak czegoś zbraknie, to nawet przy okienku dopiszesz. Wazne byś miał wszystkie papiery. Ja ostatnio musialem tam byc kilka razy (z różnych powodów) i przy kazdej wizycie był ktoś "zielony". Powodzenia i szerokości ( ͡° ͜ʖ ͡
@pijmleko: jak ty chcesz zarejestrować samochód, jak przerasta cie wpisanie tego samego hasła w Google xd
https://www.google.com/search?hl=pl-PL&gl=PL&ie=UTF-8&source=android-browser&q=Co+musz%C4%99+zrobi%C4%87+po+zakupie+pierwszego+samochodu%3F&gws_rd=ssl
@p4wl: nie ma nigdzie takiego obowiązku :)
Art. 73aa. 93 [Obowiązek złożenia wniosku o rejestrację pojazdu]
1. Właściciel pojazdu jest obowiązany złożyć wniosek o jego rejestrację w terminie 30 dni od dnia: