Wpis z mikrobloga

wiek 35 lat. Ja były przegryw spokojny anonek ona panną po rozwodzie raczej z tych co lubiły kiedyś poimprezować

@mirko_anonim: baba po ścianie i jakiekolwiek wymagania?

Ogarnij sobie jakąś studenciarę.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkanie masz, wóz pewnie też ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: opisałeś się jako „były przegryw, spokojny”. Przecież taka harpia po karuzeli kutasow od razu cię wyczuła i już zawsze będzie traktować cię jak śmiecia. Tak, zachowania które opisałeś to traktowanie drugiej osoby jak śmiecia.

Ogarnij się człowieku i rzuć ją w p---u, szkoda zdrowia i życia
  • Odpowiedz
wyrzygała mi dosłownie ścianę w wiadomościach na messengerze dlaczego jestem złym facetem

@mirko_anonim: generalnie po takim baku szacunku do Twojej osoby nie traktowałbym tej relacji poważnie, tak jak Mirek wyżej pisał - wyroochać spoko, ale w gumie i trzymać ją na dystans. jak jeszcze raz napisze ścianę tekstu z wyrzutami - zablokuj.

Jak będzie dzwoniła o co chodzi, to powiedz jej, ze jakaś dziwna laska-dzieciak pisała do Ciebie ścianę tekstu
  • Odpowiedz
@najwyzszymaszt: Niektóre kobiety lubią być poniewierane w łóżku, taka pogarda ją jeszcze bardziej nakręci i plan nie wypali xD Poza tym wiele razy na wykopie czytałam, że kobiety stosują różne gierki i że jest to śmieszne albo niefajne, a tymczasem niektórzy mężczyźni też je stosują, jak widać, ciekawe.
  • Odpowiedz