@mirko_anonim: Zależy co to znacze "wierze". Jak zapytasz kantyste czy wierzy w rzeczywistość to odpowie że tak, ale nie wymieni ci nic co do niej należy.
@mirko_anonim: Wolałbym nigdy nie poznać smaku miłości. Teraz już wiem, że nie istnieje. Lepiej skupić się na sobie i nie marnować czasu. Jak już bardzo ktoś chce to lepiej inwestować w samorozwój, siłownie żeby dobrze wyglądać i szukać sobie kochanki oraz mieć już na oku zamiennik dla niej na wypadek jak się Tobą znudzi. Nic innego z mojego punktu widzenia nie opłaca się robić. Przeinwestowałem dwa długie związki i nie
@mirko_anonim: A nawet jak istnieją udane relacje ale trwają one pół roku / rok / 3 lata to już to jest nic nie warte?
Też przesada jakaś i potem dziwne myślenie jak @Caravaggio1986 - że ja się sparzyłem, ja teraz nie chcę już nic, ja to będę wykorzystywał teraz innych tak jak mnie wykorzystano itd.
Toksyczne rozumowanie, lepiej mieć otwarty umysł i cieszyć się relacją tyle ile ona będzie
@mirko_anonim: może to trochę mądrość tiktokowa, ale bardzo bliska mi osoba powiedziała mi ostatnio że miłość to wybór. To codzienne wybieranie tej właśnie wyjątkowej osoby, że chcemy z nią dzielić radość i smutki niezależnie czy jest dobrze czy źle. Namiętność może przeminąć, podobnie zauroczenie gdy poznamy kogoś lepiej i wiemy już jaki jest naprawdę, ale jeżeli po tym zostaje coś więcej - to jest to właśnie wtedy miłość. W taką
@mirko_anonim: Tylko gejowską. Kobiety to generalnie się rucha a nie kocha. wykopki o tym zapominają i potem mitologizują dziewice.
Komentarz usunięty przez moderatora
Też przesada jakaś i potem dziwne myślenie jak @Caravaggio1986 - że ja się sparzyłem, ja teraz nie chcę już nic, ja to będę wykorzystywał teraz innych tak jak mnie wykorzystano itd.
Toksyczne rozumowanie, lepiej mieć otwarty umysł i cieszyć się relacją tyle ile ona będzie