Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim bo jesteś typem faceta miękka fajka a tacy trafiają na heteryczne cwane kobiety , ciebie nie kręcą spokojne i troskliwe
Ja ten schemat obserwuje od bardzo dawna że spokojni faceci lecą na kobiety które ich wykorzystają i skrzywdzą a te spokojne i introwertyczne nie są dla nich wogole pociągające
Mało tego faceci twojego pokroju są nawet w stanie się bardzo starać dla takiej femme fetale, gdzie dla spokojniej miłej nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Też byłem taki jak ty ale się zmieniłem ale przypłaciłem to tym, że teraz ja nie potafię nikomu zaufać, jestem zbyt ostrożny, nie okazuje emocji, zawsze zakładam gorszy scenariusz, dokładnie analizuje no i dzięki temu nie wpadam w bago. No ale coś za coś i wydaje mi się, że brak mi spontaniczności i wiele relacji pogrzebałem w ten sposób.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: To drapieżniki wybierają swoje ofiary, nie na odwrót.
W tym co pisze @Linnior88, jak zdejmiesz to całkowite zrzucanie winy na ciebie i tobie podobnych facetów (moim zdaniem typowe dla niej i dla wielu kobiet), jest pewien kawałek prawdy: masz cechy ofiary i prosisz się o zeżarcie.

Powinieneś uświadomić sobie jakie twoje cechy powodują, że jesteś odbierany jako potencjalna ofiara. Niska samoocena, spermiarstwo czyli angażowanie uczuć, czasu, zainteresowania
  • Odpowiedz
@kosmita a jakie to zrzucanie winy ? Nawet na wykopie obserwuje ciapowatych facetow spermiacych do największych narcyzek które im jawnie plują w twarz , niektórzy lubią ten sport i nie ma co się litowac
Bo zazwyczaj ten typ faceta ciapy jest uległy dla heter i chamski dla dziewczyn na swoim poziomie mentalnym i wygladowym
  • Odpowiedz
@kosmita sama znałam takie męskie ciapy w życiu i dla nich to norma że dla miłej laski nie zrobią nic a dla wrednej narcyzki zrobią wszystko i jeszcze się dadzą pobić albo obsrac
Niektórych kreca narcyzki bo im się kojarzą z mamusiami , które ich całe życie dominowały
Za to na tych "delikatnych " się wyzywają
Niektórzy ludzie sami dobrowolnie się narażają na pożarcie kręci ich to , sado maso i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a do ciebie autorze znajdź kolejna hetere od której aż kipią z daleka cechy narcystyczne a później klasycznie się użalaj że każda kobieta taka jest , że każda zdradza , że każda nie dba i się zacznij wyzywać oczywiście na tych które nie zasłużyly , bo ja tu widzę zmierzanie w kierunku klasyki
Niektorzy faceci dostają małpiego rozumu jak zobaczą ładne nogi nie zwracając uwagi że ta kobieta może zewnętrznie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Anonim (nie OP): Też byłem taki jak ty ale się zmieniłem ale przypłaciłem to tym, że teraz ja nie potafię nikomu zaufać, jestem zbyt ostrożny, nie okazuje emocji, zawsze zakładam gorszy scenariusz, dokładnie analizuje no i dzięki temu nie wpadam w bago. No ale coś za coś i wydaje mi się, że brak mi spontaniczności i wiele relacji pogrzebałem w ten sposób.

• Odpowiedz
Ja ten schemat obserwuje od bardzo dawna że spokojni faceci lecą na kobiety które ich wykorzystają i skrzywdzą a te spokojne i introwertyczne nie są dla nich wogole pociągające

Mało tego faceci twojego pokroju są nawet w stanie się bardzo starać dla takiej femme fetale, gdzie dla spokojniej miłej nie mialbys nawet szacunku

@Linnior88: w sumie w drugą stronę zauważyłem to samo. moze to jakies podswiadome łatanie własnych deficytów?
  • Odpowiedz
Niektórych kreca narcyzki bo im się kojarzą z mamusiami , które ich całe życie dominowały

@Linnior88: to tez racja. Sporo osob wywodzi sie z domow typu narcystyczna mamusia, ktora wszystkimi pomiata plus ojciec totalny cuckold przytakiwacz. Takie osoby też maja dziwne wartosciowanie ludzi przez pryzmat własnych kompleksów i zerowego poczucia wartości
  • Odpowiedz
Moje próby powrotu do stanu z fazy poznawania się za każdym razem kończyły się poznaniem przez nie kogoś innego.

Naprawdę nie wiem jak to robicie, że żyjecie w szczęśliwych związkach. Zazdroszczę każdej takiej parze bo u mnie kończyło się to po max roku a potem była marna wegetacja, moje starania i teksty "jesteś dla mnie za dobry, to ja jestem nienormalna".

Co robić, bo tracę nadzieję, że poznam kogoś w kim zakocham się i
  • Odpowiedz
@Linnior88: ale prawda wypluta to ja nie XDDDD

Szanuje w opór, a skąd wiem bo sam taki jestem/byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście w domu el klasyko czyli matka dominująca z twardym charakterem i nosząca spodnie w domu, a ojciec melancholijny, spokojny romantyk. Kocham swoich rodziców, bo dali mi wiele ale ten model ich związku co mi n---------ł w moich relacjach to głowa mała.

Ciągnie mnie
  • Odpowiedz