Aktywne Wpisy
managerstrategii +326
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +39

Ja ten schemat obserwuje od bardzo dawna że spokojni faceci lecą na kobiety które ich wykorzystają i skrzywdzą a te spokojne i introwertyczne nie są dla nich wogole pociągające
Mało tego faceci twojego pokroju są nawet w stanie się bardzo starać dla takiej femme fetale, gdzie dla spokojniej miłej nie
─────────
W tym co pisze @Linnior88, jak zdejmiesz to całkowite zrzucanie winy na ciebie i tobie podobnych facetów (moim zdaniem typowe dla niej i dla wielu kobiet), jest pewien kawałek prawdy: masz cechy ofiary i prosisz się o zeżarcie.
Powinieneś uświadomić sobie jakie twoje cechy powodują, że jesteś odbierany jako potencjalna ofiara. Niska samoocena, spermiarstwo czyli angażowanie uczuć, czasu, zainteresowania
Bo zazwyczaj ten typ faceta ciapy jest uległy dla heter i chamski dla dziewczyn na swoim poziomie mentalnym i wygladowym
Niektórych kreca narcyzki bo im się kojarzą z mamusiami , które ich całe życie dominowały
Za to na tych "delikatnych " się wyzywają
Niektórzy ludzie sami dobrowolnie się narażają na pożarcie kręci ich to , sado maso i
Niektorzy faceci dostają małpiego rozumu jak zobaczą ładne nogi nie zwracając uwagi że ta kobieta może zewnętrznie
@Linnior88: nieuzasadnione generalizowanie, przeinaczenia, klisze. Jak piszesz coś z sensem to to widzę, ale jak walisz na oślep to też widzę.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@Linnior88: w sumie w drugą stronę zauważyłem to samo. moze to jakies podswiadome łatanie własnych deficytów?
@Linnior88: to tez racja. Sporo osob wywodzi sie z domow typu narcystyczna mamusia, ktora wszystkimi pomiata plus ojciec totalny cuckold przytakiwacz. Takie osoby też maja dziwne wartosciowanie ludzi przez pryzmat własnych kompleksów i zerowego poczucia wartości
Szanuje w opór, a skąd wiem bo sam taki jestem/byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście w domu el klasyko czyli matka dominująca z twardym charakterem i nosząca spodnie w domu, a ojciec melancholijny, spokojny romantyk. Kocham swoich rodziców, bo dali mi wiele ale ten model ich związku co mi n---------ł w moich relacjach to głowa mała.
Ciągnie mnie