@mirko_anonim: jeszcze rok temu czytałem, że mircy z #pracait mają beke z takich jak ty, bo nie zarabia się kasy poprawiając do ideału w nieskończoność xd wszyscy wiedzą że to pisze pod__czlowiek
Po jakimś roku pracy Holendrzy powiedzieli mi przy piwie że z większością osób tutaj nie da się pracować bo ludzie w żaden sposób nie oceniają/nie dają od siebie pomysłów do rozwiązań xD
@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: ale to jest standardowa gadka biznesu narzekająca na programistów w stylu "a czemu Wy nic nie wymyślacie co by w apce można fajnego zrobić, jak ulepszyć nasz produkt?"
hmm pewnie dlatego, że ja jestem od kopania dziury
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
@mirko_anonim: przecież 90% tej branży przekraczającej próg leci na b2b
@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: ale to jest standardowa gadka biznesu narzekająca na programistów w stylu "a czemu Wy nic nie wymyślacie co by w apce można fajnego zrobić, jak ulepszyć nasz produkt?"
hmm pewnie dlatego, że ja jestem od kopania dziury
@Dietetyq: to byli ludzie techniczni