Wpis z mikrobloga

Zauważyliście w ostatnim czasie jaki hejt się wylewa na matki i rodziny?A to wyrzucanie, że jakaś w pracy ma dziecko, a to pisanie o kaszojadach, a to wysrywy, że dzieci to strata życia i najlepiej ich nie mieć. Jeszcze jak pies dziecko zagryzie, to też nie jest wina psa, bo został.sprowokowany xD

Jest mocno pompowany przekaz, który ma na celu obrzydzić ludziom wszystkie te wartości zgodnie z którymi wychowali ich rodzice. Rodzina nie, dzieci nie. Jakieś wartości i zasady nie, bo to przecież ogranicza i w ogóle zabobony. Oczywiście własność prywatna #nieruchomosci też nie, bo dziś "opłaca sie" wynajmować. Samochody też nie, bo klimat xD

Hodowanie nowoczesnych niewolników systemu. Nie będziesz miał nic. Ani materialnie, ani uczuciowo. Nie będziesz w nic wierzyć. Masz słuchać, konsumować i podporządkować się nowym zasadom i trendom.

A sprobuj tylko zdobyc się na jakieś refleksje, to nazwiemy cię szurem od "wyłącz tv, wlacz myslenie" I filmów z żółtymi napisami. Bo Ty nie masz prawa mieć własnego zdania XD

#bekazpodludzi #orwell #rodzina #pieniadze #niebieskiepaski niebieskiepaski #rozowepaski #takaprawda #zycie #zycieismierc #gownowpis #przemyslenia
  • 62
  • Odpowiedz
  • 0
Zaczęło się jak Bidena do władzy dali i covidu. Taki mają plan globaliści “Wielkiego Resetu”, rządu światowego elit. Totalitaryzm w czystej formie że każda jednostka będzie kompletnie poddana, inwigilowana i wszystko będzie wynajmowane

Masz tutaj @smkk666 we wpisie @adam-kwiatkowski666: piękny przykład popularnej spiskowej teorii bardzo przypominającej twoją retorykę, tylko podanej ordynarnie wprost. I weź mi powiedz że nie trzeba być debilem żeby wierzyć w takie rzeczy xD
  • Odpowiedz
@Elaviart: przepraszam ale czytałem Twoją odpowiedź powyżej i ona jest debilna. Poza tym masz przedstawicieli tego co jest teraz forsowane. Zajrzyj do Hararriego 21 lekcji na 21 wiek albo Schwaba Great Reset. Oczywiście że jednostki będą poddane bo nie jesteś w stanie doścignąć kapitałem Sunaka, Bezosa, Gatesa czy innego. Popatrz na stany gdzie już praktycznie wszystko jest oparte na wynajmie. Inwigilacja też jest jak najbardziej możliwa. Afery pegazusa za rządów
  • Odpowiedz